Paprikash 0 #1 Публикувано 13 Септември, 2019 Здравейте , Предварително се извинявам ако отворената тема не е на място. Нов съм във форума и се надявам на вашата помощ при избора на кола. Спрял съм се на Хонда Акорд 2.2 cdti дизела. 2008-2011 със бюдет около 13000. Въпросът ми е има ли нещо специфично което трябва да гледам при оглед. Разбрах за някакъв проблем с кормилната рейка. Това всеобщ проблем ли е или по-скоро малък % от хората страдат. Може ли да споделите някой сервиз който може да ми свърши работа за преглед и диагностика ако евентуално харесам кола. Благодаря предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hrisimow 26 #2 Отговорено 14 Септември, 2019 Не си написал за кой град те интересува сервиз. Ако се съди по подписа ти, за София варианти спрягани из форума са: Бултрако (около 120-130лв), Юби Ко (около 50-60лв), Омбре, и т.н. FYI: В Бултрако история на хонди нов внос не виждат в системата си. Единствено има възможност да видят някакви километри, ако колата е минала сервизна акция за подмяна на дефетни въздушни възглавници. Поне при мен беше такъв случаят. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ogi28b 458 #3 Отговорено 14 Септември, 2019 Преди 22 часа, Paprikash написа: Спрял съм се на Хонда Акорд 2.2 cdti дизела. 2008-2011 със бюдет около 13000. Благодаря предварително! Здравей, колега, пожелавам ти успех и да си намериш точно това, което търсиш. Не мога да помогна по въпросите ти, защото карам предишния модел, но искам само да вметна, че точната комбинация от букви на този двигател е: i-DTEC i- означава, че е с верига. Това, което си написал - CDTI - това съкращение използва Опел в комън-рейл двигателите си, доставяни от Исузу и Фиат. Двигателите, които са произведени и се монтират в Акорд като моя (предишния модел), са с буквички i-CTDI. Обърни внимание на позициите на буквите T и D при Опел и при Хонда. Казвам ти го, защото може да отидеш с нагласата да търсиш i-CDTI и естествено няма да намериш нито един такъв. Дано да се похвалиш скоро. В този модел се предлага и автоматична кутия, за разлика от моя. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Paprikash 0 #4 Отговорено 15 Септември, 2019 Благодаря ви за помощта. Става въпрос за София да. ogi28b мерси за разяснението. Не съм много запознат с моделите. Мога ли да ви помоля да коментирате тази обява https://www.auto.bg/obiava-11764624/honda-accord-2-2-full-full?page=1&searchres=014tb4d1 Разбира се трябва да се види на място ,но поне на снимки го докарва. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
А. Д. 80 #5 Отговорено 15 Септември, 2019 Здравей , На снимки е много хубава, ..но всичко е лъснато, двигателя е измит перфектно, всичкия нов внос е около 180000 км. И аз гледах, гледах и накрая реших да си правя старата бричка, поне си знам какво и е. Успех с твоя избор. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zlatin807 5 #6 Отговорено 15 Септември, 2019 Колега ако още търсиш читав акорд се обади 0877590028 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ogi28b 458 #7 Отговорено 15 Септември, 2019 Преди 8 часа, Paprikash написа: Мога ли да ви помоля да коментирате тази обява https://www.auto.bg/obiava-11764624/honda-accord-2-2-full-full?page=1&searchres=014tb4d1 Мисля, че ще имаш повече отговори и насоки, ако използваш специалната за целта ТЕМА ЗА ОБСЪЖДАНЕ НА ОБЯВИ ЗА АКОРД в общия раздел на Акорд. Там са разгледани доста обяви, а нищо чудно и твоята вече да е обсъдена. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове