Jump to content
Sign in to follow this  
joo

Грешка Error 1 и различен фон на дисплея на таблото

Recommended Posts

Здравейте,

Дали някой може да помогне с инфо за тези два проблема? Колата е от инфото на профила.

 

На първата снимка се получава Error 1 съобщение на дисплея на километража, след тест на таблото (инфо за теста тук).(Съвет: в теста пише да се махне бушона на фаровете за да не изгорят при включване и изключване в процеса на теста - аз не съм го махал, а вместо да пускам фарове, при мен става, като дам на габарити)

 

- Проверил съм всички лампички работят. Имам инсталирани ледове на габаритите Осрам, и ледове в интериорните лампи, но тази грешка е много от преди да ги сложа, когато взимах колата имам снимка на която при този тест изкарва три точки:   • • •  което означава че тогава е нямало грешка. 
 

На втората снимка оранжевия фон на нотификациите е на половина и не е пълен кръг.

- Намерих в нета снимка на диодите на таблото и там има 3 запоени лед-а, под формата на пирамида, ако предположим, че  горния лед не работи, няма как да се получи такава права линия

 

Възможно е тази грешка да е заради половината оранжев фон на нотификациите, но пак казвам от самото начало, показва половин оранжев фон и както споменах по-горе, в началото не показваше грешка.

 

Обърнах целия нет както в американските сайтове так и в руски и не успях, да намеря нищо освен 2 поста в руския сайт, и видях че Error1  може да с еотнася до F-CAN лоша комуникация, което на мен не ми говори нищо, проверил съм куплонга до казанчето за антифриз, който е за VSA, TSA, CMBS и др. - здрав е - както предполага един от руския форум - инфо тук. Това е друг пост относно тази грешка но при Civic - инфо тук, но пак няма кой знае каква информация.

 

Относно половината оранжев фон на тофикациите, в нета като търсих видях че и на други коли е така, да не би да има разлика в годините и в оборудването.

 

 

 

e1.png

n.png

Edited by joo

Share this post


Link to post
Share on other sites

И при мен дава Error 1. И аз стигнах до инфото, че това е лоша или прекъсната комуникация F-CAN и до там. Нищо повече, но каъо цяло всичко ми работи. Нямам проблеми. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...