ivan047 3 #1 Публикувано 23 Август, 2019 Здравейте колеги!Въпроса ми е, че по салона на колата след като го третирам с препарат за нея на места остават големи бели петна, явно от препарата.Виждат се в самите дупчици.Как мога да я почистя защото е много грозно така и да не би аз да не правя нещо неправилно при нанасянето и, за да избегна повторно да се случи?Благодаря!😉 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
draid 8 #2 Отговорено 23 Август, 2019 Ти директно на седалката ли слагаш от крема? Обикновено се сипва малко количество на парцал и с него се минават седалките (или поне това бяха упътванията на тези, които ползвах). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivan047 3 #3 Отговорено 23 Август, 2019 Разбира се, че на парцала и после размазвам хубаво Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pavel_Pavlov 1029 #4 Отговорено 25 Август, 2019 Следвай инструкциите. Аз с колата си купих и (скъпички) препарати за кожа, като в инструкциите пише да се почисти първо с препарата за почистване и след това с млечния крем. Ако искаш, ще ти напиша марка, но не знам дали е оправдано. Мисля че и по-евтин препарат ще свърши същата работа, но сигурно е хубаво да вземеш такъв с отзив от някого. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivan047 3 #5 Отговорено 25 Август, 2019 А какъв препарат за почистване да си взема? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rakeem 774 #6 Отговорено 25 Август, 2019 (Редактирано) https://hg-bulgaria.com/bg/catalog/magazin/21-1 PS. За почистване няма смисъл да даваш пари за препарат, можеш да ползваш дестилирана вода от аптеката и бебешки сапун, и след това подхранваш с лосион. Редактирано 25 Август, 2019 от Rakeem Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
draid 8 #7 Отговорено 25 Август, 2019 (Редактирано) Аз преди време взех комплект Deterpel и Creamel. Едното е почистващо, а другото "хидратиращ" крем. Ползвал съм ги на черна кожа, а сега и на слонова кост, но скоро ще трябва да търся нови, че са на привършване. Редактирано 25 Август, 2019 от draid Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivan047 3 #8 Отговорено 26 Август, 2019 На 25.08.2019 г. at 10:44, Rakeem написа: https://hg-bulgaria.com/bg/catalog/magazin/21-1 PS. За почистване няма смисъл да даваш пари за препарат, можеш да ползваш дестилирана вода от аптеката и бебешки сапун, и след това подхранваш с лосион. Значи с дестилирана вода и парцал да я измия сега както е и ще излязат тези петна и след това вече да слагам от крема? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pavel_Pavlov 1029 #9 Отговорено 26 Август, 2019 (Редактирано) Ако нямаш успех, и си във/близо до София, пиши да се видим и да ти дам от препарата ми за почистване. Но май си далеч. Със сигурност не е нещо извънземно, но досега съм съвсем доволен. Редактирано 26 Август, 2019 от Pavel_Pavlov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivan047 3 #10 Отговорено 26 Август, 2019 Ами ще пробвам с дестилирана вода и четка и парцал и ще видим какво ще стане Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове