dragob 72 #1 Публикувано 20 Август, 2019 Колата е д15z8 98 с дискови спирачки отзад.не държи едното колело при дърпане на ръчната,задно ляво.дясното хваща.при натискане на крачната спирачка държи,но на ръчна не.та значи жилото на спирачката се движи,дърпа лоста на ръчната,но спирачката не държи.какво се е прецакало и как се оправя? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 646 #2 Отговорено 21 Август, 2019 Имаше процедура по регулирането на ръчната спирачка, описана от колега преди време тук. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dandilov 2839 #3 Отговорено 21 Август, 2019 И аз го имам същия проблем. Задно ляво хваща по-слабо от задно дясно. Само на ръчна! При крачната хващат и двете нормално. Сменях жилата и не се оправи. И процедурата на колегата Krasi-mir тук пробвах и не та не... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dragob 72 #4 Отговорено 21 Август, 2019 Може би ще трябва да се разглоби целият апарат.но не знам дали мога после да го сглобя както трябва и от къде да се вземе ремонтен комплект. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dandilov 2839 #5 Отговорено 21 Август, 2019 Е това с ремонтния комплект си е за притеснение! И на мен не ми се рискува. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове