the_game443 0 #1 Публикувано 12 Август, 2019 Здравейте искам да попитам за хонда сивик 1.4 is 90кс колко кв е препоръчително да е газовия изпарител и коя марка бихте препоръчали.Сегашния мисля че е томасето но искам да го сменя. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1553 #2 Отговорено 13 Август, 2019 Защо ще го сменяш, колко кв е сега твоя.Каква е газовата, от една марка ли са частите или сборен комплект. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
the_game443 0 #3 Отговорено 13 Август, 2019 Газов инжекцион изпарител томасето комп стил газ само това знам по принцип исках да направя профилактика да се сменят мембрани филтри и тн но ми споменаха че нов изпарител излиза долу горе на същите пари + -.За това питам просто като информация той газаджията ще си прецини но да имам някво понятие и аз. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1553 #4 Отговорено 13 Август, 2019 (Редактирано) Моят изпарител е за 250 коня колата ми е 150 кс. Преди карах с такъв сборен комплект като твоя изпарителя до 150 кс колата беше като куц кон. Сега газовата е Романо с големия изпарител и всичко е на тази марка,ако сложиш по-голям изпарител а дюзите с бавни и не насмогват няма никакъв ефект. Редактирано 13 Август, 2019 от CARPERA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове