stzlatanov 0 #1 Публикувано 7 Август, 2019 Здравейте колеги. Може ли някой да ми помогне с хондата, изхвърлями водата през разширителният съд. Смених капачката на радиатора, свалих главата и я карах да я проверят. Идеално права е и съвсел леко я пипнаха /челосаха/. Събрахме всичко и пак изхвърля водата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dandilov 2858 #2 Отговорено 7 Август, 2019 Ако си с газова уредба, иди на кадърен газаджия, да ти свърже правилно изпарителя. Това при положение, че всичко друго с двигателя е в ред... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stzlatanov 0 #3 Отговорено 7 Август, 2019 Не е от газта. Казаха ми че има изгорели газове във водата. С някъква течност издърпаха вода от радиатора и течноста промени цвета си. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vespa 312 #4 Отговорено 7 Август, 2019 На твое място бих погледнал как е вързан изпарителя, имал съм го същият проблем и се оказа той. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1554 #5 Отговорено 7 Август, 2019 Как трябва да е правилно вързан изпарителя. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове