Ivan B 119 #1 Публикувано 1 Август, 2019 (Редактирано) И при мен, хидравличния маркуч не е оригинал и имам шумове при въртене на волана. Някой има ли опит с маркуч от Ибей. Редактирано 1 Август, 2019 от Ivan B Грешка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1249 #2 Отговорено 1 Август, 2019 Здрасти, моля те използвай търсачката в раздел Акорд, там има тема за въпросния маркуч, рециклиране и алтернативи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivan B 119 #3 Отговорено 1 Август, 2019 Прочетох темата, търсих в Алито, но за 2.2 дизел май нямат и май никъде няма. Ще съм благодарен, ако някой постне директен линк или да ми каже, парт номера на моят маркуч. Благодаря! Този от снимката и той не е за моята модификация. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1834 #4 Отговорено 1 Август, 2019 Това ти е: 53713-SKN-G02 -HOSE COMP., POWER STEERING FEED- 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivan B 119 #5 Отговорено 2 Август, 2019 Благодаря ти! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
achore1 5 #6 Отговорено 10 Декември, 2019 Намери ли маркуч, аз търсих по номера, но не намерих никъде? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivan B 119 #7 Отговорено 11 Декември, 2019 Няма маркучи, освен оригинални на космическа цена. Аз ще си карам с рециклирания. Вече не ми пука, че скърца. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivan B 119 #8 Отговорено 2 Февруари, 2020 Имам въпрос. Намерих маркуч от кола с десен волан ( все още не съм го купил). Сега се чудя, дали е възможно да се пригоди за моя автомобил. Знам, че е по-къс, но предполагам, че може да се удължи. Целта е да се използва успокоителя на ударите на помпата, защото в моя по всяка вероятност го няма. Дали това упражнение, ще се получи? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове