tsilev 7 #1 Публикувано 31 Юли, 2019 Здравейте, става въпрос за Honda CR-V 2015. Mонтирал ли е някой, ДВР камера в оригиналната кутия на предното стъкло, зад огледалото за обратно виждане? Мисля, че там има място и 12V захранване за да се вкара камера, от тези без дисплеите (дори и в разглобено състояние). Визуализацията евентуално може да става на таблета на колата или чрез WiFi на телефона. Има подобни камери, без батерии, а с кондензатори и такива които следят пътното платно (което, не е много важно). Идеята е да е вградена, за да не трябва да се сваля и закачва постоянно и да не привлича недоброжелателни погледи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pavel_Pavlov 1029 #2 Отговорено 31 Юли, 2019 Мислил ли си за камера от този тип на Viofo. Линкът е към същата, която аз ползвам и съм супер доволен от това как изглежда на стъклото на Акорда, но не знам каква е ситуацията с тази оригинална кутия и дали ще влезне вътре. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivan_m 271 #3 Отговорено 1 Август, 2019 Здравей, Едва ли ще намериш камера, която да влезе в кутията, аз поне не съм виждал компактна и качествена. Освен това капака на предното стъкло е слабо място, лесно се разхлопва и започва да се отваря сам! Аз съм си монтирал Transcend DrivePro220, следи линии, разстояние до предния автомобил и т.н., но тези функции съм ги изключил, защото са доста досадни сигнализациите . Има и WiFi, но много бавно се работи през телефона и обикновено свалям картата за копиране на файлове. Монтирал съм я до кутията и не я свалям. Захранването съм го взел от буксата за запалка в подлакътника, прокарването на кабела е много лесно, в тази тема съм го описал, има и снимки: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tsilev 7 #4 Отговорено 1 Август, 2019 Тази VIOFO WR1 Wifi DVR Full HD 1080P наистина е "по-малка, по-лека и по-добра" предвид, че е с кондензатор и без дисплей. Дано някой сподели дали е вграждал нещо подобно. Постоянното сваляне и поставяне е неудобство. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pavel_Pavlov 1029 #5 Отговорено 1 Август, 2019 Не е никак трудно да се върже към предпазителите в купето. Аз го предпочитам пред това да си ползвам запалката за захранване. Ако има функции за записване при удар докато си паркирал или други подобни, можеш и да я вържеш към предпазител с постоянно захранване, което си е хубаво удобство, стига да си спокоен с консумацията на ток. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове