Друмев 4 #1 Публикувано 28 Юли, 2019 Часовника, няколко копчета и инфоборда ми не светят, някаква идея от къде да намеря крушки? Даже не знам как да ги потърся в нета. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Д.Методиев 8 #2 Отговорено 28 Юли, 2019 КолегА в алиекспрес има много крушки т3 или т4 се водеха Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
_pileto_ 44 #3 Отговорено 28 Юли, 2019 И в България продават крушки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Vancho 73 #4 Отговорено 29 Юли, 2019 В България продават най-ефтините крушки от Китай. Друмев на кое му викаш инфоборд? Подменял съм на моя Акорд... ще помогна, ако не бързаш. Имам и няколко останали. От мобилната версия не виждам откъде си. Пиле напиши къде продават(без да нарушаваш правилата на форума), защото аз когато си търсих си загубих два часа в обикаляне в София. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Друмев 4 #5 Отговорено 31 Юли, 2019 На 30.07.2019 г. at 2:19, Vancho написа: В България продават най-ефтините крушки от Китай. Друмев на кое му викаш инфоборд? Подменял съм на моя Акорд... ще помогна, ако не бързаш. Имам и няколко останали. От мобилната версия не виждам откъде си. Пиле напиши къде продават(без да нарушаваш правилата на форума), защото аз когато си търсих си загубих два часа в обикаляне в София. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Друмев 4 #6 Отговорено 31 Юли, 2019 Инфоборд на казвам на мястото където изписва колко км е навъртяла колата, трип А, трип Б. Това място е изгоряла крушата, на часовника и още две копчета в купето, от където се вкл. подгрева на задното стъкло. От Русе съм. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове