Mitakaotbitaka 0 #1 Публикувано 26 Юли, 2019 Проблемът е , че охлажда бавно ... Колата е загряла и след пускане на климатика едва след 15-20 мин тогава тръгва да охлажда .. Имам чувството че е запушено някъде нещо ... бавно и слабо охлажда ... Колата е Англичанка преди фейса д14а2 . Филтър на купето - сменен ! Фреон не е слаган от година и нещо , така купих колата , човека каза че имало и няма смисъл да слагам . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
s.s.d.d. 280 #2 Отговорено 26 Юли, 2019 Намаляло е количеството фреон. Човекът може да ти казва много работи. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nunezz 22 #3 Отговорено 26 Юли, 2019 +1 аз също мислех, че ми е пълен ама се оказа наполовина празен. Има разлика. А и сега времето е супер жега така, че не очаквай чудеса. И трето по принцип си е слаб климатика на тази хонда. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 646 #4 Отговорено 26 Юли, 2019 Е, при мен си е доста добре, 6-7 градуса показва на централните духалки. По-добре от това не, знам на къде. Това след ремонта на пробита тръба ниско налягане и зареждане. Виж за парното да го кажеш може да се съглася, въпреки, че други го сравневат с жигулово парно, демек мн.добро. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nunezz 22 #5 Отговорено 26 Юли, 2019 (Редактирано) Е, за теб може да е достатъчно, но в сравнение с други автомобили си е доста слабичък. Иначе парното е бомба. Редактирано 26 Юли, 2019 от nunezz 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове