Тодор 37 1 #1 Публикувано 16 Юли, 2019 Колеги търся компресор за климатроник на Honda legend KB1 2008-ма година и дали са съвместими с американските акури Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pen4ooo 10 #2 Отговорено 16 Юли, 2019 Виж при някой търговец в ebay, там може да провериш в някои случаи съвместимост, иначе по номер на частта ако знаеш. Ако искаш втора ръка - има няколко Легенди на части - има една в София, по таван е падала - там може би ще има. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mittaka7 137 #3 Отговорено 17 Юли, 2019 38810RJAA02 Това му е номера. Аз се бях засилил да купувам но се оказа че кабелите до него бяха прекъснати и се разминах. Стават от Акура според продавачите от щатите и евау. Тук в София има една на части в Младост.Звънни му ако не го е продал може се уредиш бързо.Но на мен ми каза 1000лв и рязко му дадох червената слушалка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rszm 13 #4 Отговорено 27 Март И аз търся компресор. Коелгата tsonev autofix обяви цена 1914лв. Обмислям покупка на DENSO 4711493 от RockAuto- цена $422. С доставки и митници стъпва на $632. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rszm 13 #5 Отговорено 25 Юли В крайна сметка намерих компресор втора употреба(500лв), направиха му профилактика, промивка и на цялата система(още към 500лв за труд). И вече 3-4 месеца е пушка, студи здраво! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове