kvd74 646 #81 Отговорено 2 Август, 2021 @dimy Честито и да запълниш всички седалки с още бебета.😉 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Power_Of_Dreams_84 48 #82 Отговорено 2 Август, 2021 @dimy Честито и от мен, много безаварийни и приятни километри да имате! Мога да препоръчам в перспектива да я ъпгрейднете с едни възглавници Airlift 1000. При наскорошното ни ходене до Гърция изобщо не усетих, че колата е пълна с хора, багаж, храни и т.н. Може би най-добрата ми инвестиция в колата! 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Power_Of_Dreams_84 48 #83 Отговорено 4 Август, 2021 (Редактирано) От вчера съм с новите амортисьори и почистени дросел + EGR клапан, както и с нулиран PCM модул по препоръка на колеги от американския форум, които споделят доста позитиви след reset-a (подобрена мощност, намален разход на гориво и нещо, което и аз съм изпитвал - леки пулсации при рязко отпускане на газта). Като покарам малко ще мога да дам и лична оценка по въпроса... Редактирано 4 Август, 2021 от Power_Of_Dreams_84 Печатна грешка 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vasil shkodrev 1 #84 Отговорено 23 Август, 2021 Здравейте колеги, Преди няколко месеца се сдобих и аз с този кораб! Когато го зърнахме с жена ми, беше като любов от пръв поглед и без много да му мислим си докарахме една от Щатите! Колата е 2015 година версия Elite с удар отзад! Проблемът ми идва от липсата на кората, която се намира отвътре на задния калник! при удара е била счупена и аз съм в безизходица откъде мога да си намеря такава! Ще съм много благодарен ако някой може да ми даде насоки! Кората може би е по - специфична, защото там стои honda VAC - а! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vasil shkodrev 1 #85 Отговорено 23 Август, 2021 Ето го удара отвън и отвътре липсващата кора! Благодаря предварително за помощта! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Power_Of_Dreams_84 48 #86 Отговорено 3 Януари, 2022 Здравейте и за много години, колеги! За съжаление се случи това, което смятах, че в близките 5-6 години е изключено, а именно - решихме да се разделим с Одисея. Въпреки че вече изпълних абсолютно всички проекти и ъпгрейди по него и в момента е кола, която със сигурност за годините и пробега си, впечатлява като пътно поведение, комфорт и динамични характеристики. Но модерната болест сериозно ограничава използването на колата, а и децата поотраснаха, та без колички, кошари и детски столчета, бихме се справили и с по-малък автомобил. За да не правя реклама тук, който иска нека пише на лично и мога да пратя повече инфо и снимки. Бъдете здрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Power_Of_Dreams_84 48 #87 Отговорено 5 Юли, 2022 Привет, колеги! Реших да освежа отново темата като потвърдя, че семейния кораб все още се продава. Ако някой се интересува, може да ми драсне на лични. Поздрави! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове