Wezeer 0 #1 Публикувано 2 Юни, 2019 Здравейте. Имам шум в ръчната скоростна кутия на 1,8 бензин. От първа до трета скорост се чува по-силно от колкото от 4-та до 6-та. Въпросът ми е да я рециклиран ли или да си взема втора употреба. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rakeem 787 #2 Отговорено 2 Юни, 2019 Maслото сменяно ли е? Ако не е, почни от там. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wezeer 0 #3 Отговорено 2 Юни, 2019 Смених маслото, сложих му и добавка за скорости, смених и съединител комплект, минах 300 километра и шумът продължава. Когато настъпя педалът на съединителя звукът спира. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wezeer 0 #4 Отговорено 2 Юни, 2019 В вмененото масло няма стружки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #5 Отговорено 2 Юни, 2019 С добавката ще я довършиш най вероятно. за лагери си . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wezeer 0 #6 Отговорено 2 Юни, 2019 Знаете ли сервиз в София? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #7 Отговорено 2 Юни, 2019 Знам един извън софия . 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wezeer 0 #8 Отговорено 19 Юни, 2019 Колеги в Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wezeer 0 #9 Отговорено 19 Юни, 2019 Колеги вчера взех скоростна кутия и съединител и колата вече е друга. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове