Jump to content

Wezeer

Фен
  • Мнения

    14
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Wezeer

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Sofia

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. То затова си има майстор. Даде ми пример v8 мерцедес му сипват MOTUL по спецификация и от тук до Турция 1 литър разход. Слагат му CASTROL и не го бара- как да си го обясниш. Ще сложа друго пък ще видя какво ще стане.
  2. Двигателя е сух(няма и капка масло по него). Компресията и компютърната диагностика не показаха проблеми.
  3. Днес я закарах на диагностика и причината се оказа маслото. Другата седмица го сменям.
  4. След 1000 километра по бг пътищата ще разбереш какво трябва да и се прави.
  5. Благодаря! Ще сложа 5w20. А да сменя ли гумичките на клапаните профилактично или изобщо да не ги барам?
  6. В антифриза няма масло, при работещ двигател и отворена капачка на радиатора на парното няма балончета. При отворена капачка за зареждане на масло не излиза дим. Майсторът каза, че може да е от маслото, и мисля другата седмица да го сменя. В момента съм с Castrol 5w30 START/STOP, а майсторът иска да сложим Castrol 5W30 C1.
  7. Здравейте! Купих колата преди два месеца и за това време ми е изгорила 200 грама за 1500 километра. Мотора работи тихо, има обороти и върви добре. От какво може да е? Утре смятам да я закарам на майстор да я провери.
  8. Колеги вчера взех скоростна кутия и съединител и колата вече е друга.
  9. В вмененото масло няма стружки
  10. Смених маслото, сложих му и добавка за скорости, смених и съединител комплект, минах 300 километра и шумът продължава. Когато настъпя педалът на съединителя звукът спира.
  11. Здравейте. Имам шум в ръчната скоростна кутия на 1,8 бензин. От първа до трета скорост се чува по-силно от колкото от 4-та до 6-та. Въпросът ми е да я рециклиран ли или да си взема втора употреба.
×
×
  • Създай нов...