Jump to content

neo76

Фен
  • Мнения

    14
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

2 Neutral

Относно neo76

  • Ранг
    Начинаещ
  • Рожден ден 17.11.1976

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Русе

Последни посетители

632 профилни разглеждания
  1. Поръчах си от Англия за 70 паунда, а старата ще бъде модифицирана за около 100лв. ще видим какво ще излезе.
  2. Здравейте Колеги ! Ударих един Голф, и от известно време търся челния стъклен панел, но не намирам или искат майка си и баща си, ако се намери нещо. Ако, някой може да помогне, ще съм му задължен ! Бъдете здрави!
  3. "Долис авто" Русе. Коректни са, не вършат излишни ремонти.
  4. С две думи, монтиран ми е ГИ. В момента времето е горещо и обръща веднага на газ. Колата върви много добре на газ, разлика не усещам. Само, че проблема е в ОТЧИТАНЕТО на количеството бензин. С изминатите километри на газ, показва, че бензина намалява. Дори в движение показанието "колко км. ти остават до зареждане" ,постепенно се стопява. Стрелката на бензина също пада, даже и лампата светна онзи ден. Сложих 10 литра бензин- стрелката се вдигна. Някой с решен подобен проблем?
  5. В сервиза го оправиха срещу 20лв. Сложиха и една липсваща тапа. Сега всичко е ок.
  6. Благодаря, Колега ! Явно ти си човека, който ме разбра правилно. Безаварийно шофиране със здраве !
  7. Здравейте, Markony! От скоро съм във форума ни, но и ичетох страшно много неща тук и изобщо в Интернет, относно правилния избор на двигателно масло. Доста от нещата ми се изясниха, но имам чувството, че колкото повече чета, толкова повече се объркавам сред океана от информация, анализи и т.н... Останах с убеждението, че Сте доста компетентен и не комерсиализирате тематиката, защото е ясно, че тъговеца (може би с малки изключения) разполага с огромно разнообразие и предложениа, а специалиста с арсенал конкретики. По този повод, имам една молба към Вас, като се надявам да съм бил последователен и правилно разбран. Преди седмица станах собственик на бензинова HONDA Civic, 1.8 vtec, 140к.с. 2006г. нов внос от Швейцария. По мое лично осмотрение, автомобила е в изключително добро състояние за годините си. Двигателя е тих и като загрее почти не се чува! Тук в Русе, закарах Хондичката в доверен автоцентър, в който оправдаха мнението ми, като отстрниха дребните забележки. За смяната на маслото и филтъра обаче, не мога да се доверя и реша какво и от къде. Та по този повод, още веднъж ще помоля за конкретен отговор, с цел да запазя мотора здрав по-дълго време : 1. Коя марка масло и филтър да си купя конкретно и ако имате предложение за търговец - откъде, за да не попадна на фалшиви продукт. 2. При евентуален монтаж на газов инжекцион, необходимо ли е друг вид масло и филтър? Благодаря предварително и Ви пожелавам здраве и успех във всичко!
  8. Здравейте колеги! Понеже ще монтирам ГИ на 8-ицата(1.8 vtec) и ще се сменя маслото на двигателя, виждам разни препоръки и специални видове масла за двигатели с Газ. Тук въпроса е, какво е НАЙ-ДОБРЕ да се сипва. Моля, колегите които имат отношение по въпроса за мнение. Благодаря на всички и хубав ден!
  9. Благодаря, леко и без аварийно шофиране ти желая!
  10. При мен е същия проблем, и същия автомобил, ако някой каже нещо повече, няма да е зле.
  11. Благодаря ти много! Маслото, да непременно ще сменя, само се чудя какво да е. За веригата също се двуомя, защото на място запален, мотора не се чува буквално, особенно ако си вътре, почти не може да разбереш откъм шум и вибрации, работи или не. Иначе по таблото нищо притеснително не свети, та има ли смисъл да я закачам за диагностика на компютър?
  12. Здравейте, Колеги! От 4 дена съм собственик на бензинов Civic 2006г, 1.8 Vtec, 140 к.с. Изминах около 500км. за да му се порадвам, но знам, че е нужно известно техническо обслужване, къде за здравето на колата, къде за мое спокойствие. Автомобила е внесен от Швейцария, продавача излезе много съвместен, прати ми в последствие втория ключ, понеже при сделката каза, че не е сигурен дали го има. Прати ми касовата бележка от фактурата за продажба. Вичко това след като съм платил и си тръгнах към моя град, а на следващия ден в Еконт, нещата бяха при мен. Обади ми се по телефона, пита ме дали съм получил всичко и дали съм приключил с БГ регистрацията, като МИ ДАДЕ СЪВЕТ, 10 000 км. да не сменям нищо, защото нямало смисъл. Принципно не съм от наивният тип хора, общо взето, но на първо четене съм склонен да не подлагам на съмнение казаното от него и тестването от мен. Ще помоля колегите, прочели този пост, да споделят лично мнение и опит. Безаварийно и с удоволствие да си карате Хондичките, ви пожелаваме на всички!
×
×
  • Създай нов...