Becko_83 0 #1 Публикувано 27 Май, 2019 Здравейте, Има няколко хубави теми за слагане на темпомат на CR-V 1-ва генерация, но са доста стари и машинката описана там вече не мога да я намеря никъде да се продава, дори и в чужбина. Има ли някой представа с налични в момента на пазара материали как може да се сложи темпомат при положение, че газта е с жило? Готов съм да инвестирам известна сума в това начинание, защото колицата си е супер, само тази екстра ми липсва, но не мога да намеря нито майстор, който да му се занимава, нито машинка, с която да се изпълни. Ако знаете някой ентусиаст, с който мога да се свържа да се навие да се захване с тази работа споделете. Благодаря предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1553 #2 Отговорено 27 Май, 2019 (Редактирано) Става да се сложи имам ,VDO е марката но е сложен в Швейцария така пистигна колата супер работеше . Предния газаджия като сложи газовата и спря, от 3 год търся и не намирам читав майстор да го въстанови. Редактирано 27 Май, 2019 от CARPERA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tony® 100 #3 Отговорено 27 Май, 2019 Waeco MS 50 - в гуглето има доста инфо,включително и за монтаж в СРВ 1ген.от друг автофорум. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Becko_83 0 #4 Отговорено 28 Май, 2019 Информация за монтаж има много, въпроса е, че вече не се продава "Waeco MS 50", за да си го купя. Ако намериш неизчерпана наличност в гуглето свирни. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Becko_83 0 #5 Отговорено 28 Май, 2019 Преди 18 часа, CARPERA написа: Става да се сложи имам ,VDO е марката но е сложен в Швейцария така пистигна колата супер работеше . Предния газаджия като сложи газовата и спря, от 3 год търся и не намирам читав майстор да го въстанови. А дали можеш да видиш модела, серийния номер или нещо на машинката, за да видя дали се продава някъде? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1553 #6 Отговорено 28 Май, 2019 Сложен е когато е купена колата от собственика. Това намирам 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Becko_83 0 #7 Отговорено 30 Май, 2019 Намирам го модела като документация, но не и да се продава някъде за съжаление. Толкова ли всички фирми, които са произвеждали механични темпомати са спряли вече? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Becko_83 0 #8 Отговорено 10 Юни, 2019 Някой да има други идеи и акъл да даде? Звънях малко произволно на десетина сервиза, които са я специализирани Хонда, я просто обявяват колко са велики, но грам никой не ми се върза за такава машинка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Becko_83 0 #9 Отговорено 12 Март, 2020 Здравейте отново, След много търсене и още толкова късмет се сдобих с машинка и ми я сложиха. Много добре работи и съм доволен. Пиша, защото се оказа, че може да се намери още една машинка ако случайно има друг ентусиаст като мен. Става дума за Waeco MagicSpeed MS 700. Можете да му свалите/прочетете документацията на следния линк: https://manuall.co.uk/waeco-magicspeed-ms-700-cruise-control/ Универсално е, за жилна газ, има всичко нужно в комплекта, за да се инсталира. Състоянието е старо, но неразопаковано (всички чарколаци са си още в опаковките). Ако някой има интерес нека да пише. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Kapanec 4 #10 Отговорено 5 Април, 2020 Веско _83 Ако стои още комплекта имам интерес тел 0878532677 Милен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове