Jump to content

Becko_83

Фен
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Becko_83

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    София

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Не се променя по никакъв начин вървежа на колата след като светне чека, карам си часове и не усещам разлика. Струва ми се странно, но да попитам - би ли имало полза да я закарам в сервиза докато свети лампата?
  2. Здравейте, Близо една година вече от време на време светва чек енджин, а в сервиза ми казват, че няма записани грешки (не съм им я карал докато свети лапмата). Колата е CR-V 1998г. 126 к.с. има и газова, но светването става и на бензин. Какво съм забелязал най-често: 1. Когато я паля топла по-често се случва да светне чека и се случва да трябва да въртя доста по-дълго ключа, за да запали. 2. Когато карам на доста ниски обороти или дълго време маневрирам светва, но пак произволно, не мога да открия точно какво го провокира. Продължава да го прави дори след реглаж на клапаните. Като изключим по-дългото вътрене при запалване, което споменах двигателя работи много спокойно и нямам забележки, но вече много дълго време мина и ми се изчерпаха идеите какво да направя, за да разбера какво провокира светкането на чека. Ще съм много благодарен ако някой ме насочи какво да пробвам или проверя. Ако не да взема да лепна една черна лепенка на лампичката, за да не я мисля.
  3. Здравейте отново, След много търсене и още толкова късмет се сдобих с машинка и ми я сложиха. Много добре работи и съм доволен. Пиша, защото се оказа, че може да се намери още една машинка ако случайно има друг ентусиаст като мен. Става дума за Waeco MagicSpeed MS 700. Можете да му свалите/прочетете документацията на следния линк: https://manuall.co.uk/waeco-magicspeed-ms-700-cruise-control/ Универсално е, за жилна газ, има всичко нужно в комплекта, за да се инсталира. Състоянието е старо, но неразопаковано (всички чарколаци са си още в опаковките). Ако някой има интерес нека да пише.
  4. Някой да има други идеи и акъл да даде? Звънях малко произволно на десетина сервиза, които са я специализирани Хонда, я просто обявяват колко са велики, но грам никой не ми се върза за такава машинка.
  5. Намирам го модела като документация, но не и да се продава някъде за съжаление. Толкова ли всички фирми, които са произвеждали механични темпомати са спряли вече?
  6. А дали можеш да видиш модела, серийния номер или нещо на машинката, за да видя дали се продава някъде?
  7. Информация за монтаж има много, въпроса е, че вече не се продава "Waeco MS 50", за да си го купя. Ако намериш неизчерпана наличност в гуглето свирни.
  8. Здравейте, Има няколко хубави теми за слагане на темпомат на CR-V 1-ва генерация, но са доста стари и машинката описана там вече не мога да я намеря никъде да се продава, дори и в чужбина. Има ли някой представа с налични в момента на пазара материали как може да се сложи темпомат при положение, че газта е с жило? Готов съм да инвестирам известна сума в това начинание, защото колицата си е супер, само тази екстра ми липсва, но не мога да намеря нито майстор, който да му се занимава, нито машинка, с която да се изпълни. Ако знаете някой ентусиаст, с който мога да се свържа да се навие да се захване с тази работа споделете. Благодаря предварително.
×
×
  • Създай нов...