Jump to content
Михаил Михайлов

Проблем с оборотите на honda civic 2.2 cdti 2006г. FN FK 8 ген.

Recommended Posts

Публикувано (Редактирано)

Здравейти имам следния проблем когато колата се движи на скорост всичко е ок., а когато освободя оборотите падат до 700 650 след което когато колата е в покой примерно на светофара оборотите се възстановяват на 820 както е стандартно. ИЗчистих дроселовата клапа егр-а дебитомера датчика за въздуха или налягането и въпреки  това продължава да го прави. Въпроса ми е ако някой е имал подобна болка да каже как се лекува това. Колата е на 200000 км и е за смяна на съединител комплект и маховик но мисля че няма връзка оборотите със съединителя и маховика. Видях че има друга тема за оборотите но тя е за бензинов сивик а моя е дизел и даже местата на дросела са различни дросела не съм го обучавал нз дали за дизел трябва. Колата е honda civic 2.2 cdti 2006г. FN FK 8 генерация 140к.с. Благодаря предварително на всички за помоща. 

Редактирано от Михаил Михайлов

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, голяма помощ са ти оказали...направо са се скъсали да ти пишат :D Моя Сивик е 2.2 дизел 2008, същите магарии ги прави, но си върви добре колата. Причината за това според мен са замърсени всмукателни колектори, бая мръсотия се събира там, зависи на колко км е, как се кара, къде се кара и т.н. Има едни клапи в смукателните колектори и те също може да затлачат от тези наслагвания на мръсотия. ЕГР клапана също тр да се изчисти. Ама това си е бая работа. Аз се каня като се постопли още малко да запретвам ръкавите, ама със сигурност ще ми трябва помощ от някой, който е правил това, или някакъв мануал ако има за това и сам бих се справил.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Закачате ги тея коли на живи данни и гледате кое/как/кога се държи. Диагностик които знае какво да гледа ще знае и къде да се насочи...Няма как така някой да хвърли една шепа гайки и да познае. Дай конкретни числа и ще има някой да каже нещо.

  • Нагоре 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...