Jump to content
Tino

Навигация - канадка/американка

Recommended Posts

Въпроса ми е тези навигации на канадски или американски cr-v-та работят ли изобщо в Европа - България? Гледам, че им някакво свързване с устройство, но по натам не съм човъркал. 

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз карам канадско CR-V 2015.Беше с големия дисплей но без навигация.Взех си оригинална навигация от европейско и въпреки твърденията на Бултрако ,че нищо няма да работи,нито радио нито навигация, всичко си работи отлично.Единствения проблем е с малкия дисплей над навигацията. Работи си, но не показва радиото което свири в момента.Показва го само на навигацията. И другия проблем е че не можеш да свериш часовника. Сверява се само от оригиналната навигация.Проблема идва ,че точно тази букса на оригиналната канадска навигация и европейската са различни.Другите букси съвпадат. Управлението на горния дисплей идва от 4 пина които трябва да се пренаредят за да може да работи и той.За съжаление не успях да намеря описание точно кои са.

Сега съм решил да си поръчам една китайска която има директно тази букса.АКо някой е слагал такава или е решил проблема с горния дисплей да сподели

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...