civic 1.4 is 0 #1 Публикувано 4 Май, 2019 Здравейте колеги, Имам нужда от Вашето мнение относно покупка на автомобил Honda Civic Sedan VIII 2011г.Колата е закупена от представителство на Хонда в България.Автоматик е 125к.с. VIN JHMFD46409S200903.Нека който кара такава Хонда или има наблюдения да сподели своето мнение. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivailopp 291 #2 Отговорено 4 Май, 2019 Чукче писатель, но ньет читатель: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
civic 1.4 is 0 #3 Отговорено 4 Май, 2019 Като чета тук пише повече за американския вариант отколкото за европейския.Явно в Европа се карат повече хечбек отколкото седан. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivailopp 291 #4 Отговорено 4 Май, 2019 Така е, понеже това наистина не е версия за Европа. В интернет пише ,че е продавана в няколко европейски страни , където са популярни седаните. Не можеш да им хванеш спатиите кое къде и как е произвеждано. Едно е сигурно, това не е масов модел в Европа. За Азия и Америка е. Двигателят е Хонда, какво можеш да очакваш от най-големия производител на двигатели с вътрешно горене в света? Това е най-важното. За окачването са си писали хората. Така,че както те кефи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
civic 1.4 is 0 #5 Отговорено 5 Май, 2019 Благодаря за отговора.Това че е закупена от Бултрако и е обслужвана там ме кара да си мисля,че намирането на части за нея няма да е проблем или греша?Защото още се чудя дали да я взема.Иначе за кефене ми харесва,защото е доста по просторна от хечбека и багажника е значително по голям,но ако ще имам ядове не си заслужава.Също и за тези автоматици нямам много информация,но щом е Хонда трябва да е добър. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wyvern 382 #6 Отговорено 5 Май, 2019 Аз само да кажа - тая кола не е 1.8 а 1.6. Просто да имаш едно на ум Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivailopp 291 #7 Отговорено 5 Май, 2019 По умряла ще е... Само в градски условия ще харчи по-малко от 1.8. Автоматикът е робот и принципно са безпроблемни. От Бултрако няма проблеми с обслужване, ама ще трябва да се чака за части евентуално, а пък и цените са едни такива приятни... Аз лично бих избягвал взаимоотношения с тях. Вече имаме една кола в семейството от там и нещата не са добре с обслужването, честно казано. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
civic 1.4 is 0 #8 Отговорено 5 Май, 2019 Да знам,че е 1.6 125к.с. Доколкото съм запознат Хонда произвежат и седани за европейския пазар,така че се надявам да не чак толкова голям проблема с резервните частити и консумативи.На 90 % вече съм решена да я взема. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nakata 178 #9 Отговорено 5 Май, 2019 В Турция се произвеждат само седани и части за тях предполагам могат да се вкарат а 1,6 се продаваше в Бултрако преди години .Аз съм ходил на тест драйф и офертата ми направиха но ми дойде повечко с лизинга . Ако не си състезател ще те устройва аз карам хибрида 1,3 и до сега не съм имал проблеми с окачване и мощност .Като возия бива по твърдичко е но не е подходяща за черен път доста е ниска и застъргва . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
civic 1.4 is 0 #10 Отговорено 6 Май, 2019 Ами по рамата излиза,че е произведено в Сузука Япония.Относно мощността ме устройва,така че май ще я взема. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivailopp 291 #11 Отговорено 6 Май, 2019 Много безаварийни километри, колега! Успех и да не забравяме, че Honda rulez! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
civic 1.4 is 0 #12 Отговорено 7 Май, 2019 Дай Боже.Благодаря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове