Karadzhov 0 #1 Публикувано 3 Май, 2019 Здравейте, Сдобих се с HONDA CR-V 2.4 бензин 2018 от щатите. Въпроса ми е знае - този двигател с ангренажен ремък ли е или с верига. Благодаря 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mccoy 50 #2 Отговорено 16 Май, 2019 Не е ли по лесно да отвориш капака и да видиш.😁 Най-вероятно е с верига. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #3 Отговорено 17 Май, 2019 Не най-вероятно, а е с верига на 100%. Хонда отдавна спряха да правят двигатели с ремъци. Това обаче хич да не те успокоява, особено за толкова нова кола. Подходящото масло е крайно желателно и то не е 5-40 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen Kurtev 1 #4 Отговорено 22 Юли, 2019 На 3.05.2019 г. at 4:51, Karadzhov написа: Здравейте, Сдобих се с HONDA CR-V 2.4 бензин 2018 от щатите. Въпроса ми е знае - този двигател с ангренажен ремък ли е или с верига. Благодаря Привет колеги. От шест месеца съм собственик на същата CR-V 2.4 L и минах вече десет хиляди километра. Ако имате въпроси, питайте. Преди да е купя пробвах буквално всички предлагани варианти без хибрид. Просто го нямаше. Бях решил да взема 1,5 турбо, но CVT кутията просто не е за мен. При ускорение забива на максимални обороти и ускорява 🙂. Нямаше вариант турбина и 5 степенна автоматична кутия. Сега мисля, че не съм сгрешил. А спестийх и доста пари. Тук всичко е пазарлък бетер Истанбул 😁. Предвид неяснотите на новите 1,5 Блу Ърт двигатели и всички писания за гориво в маслото при студено време... Апропо, тук има заведени и няколко дела срещу Хонда по тоя повод. И въпреки всичко изписано вече има продадени над 380 хиляди от CR-V, а случаите са единични. Поздрав на всички. Това ми е мечта от много години и доживях. След месец е качвам на кораба и октомври ще бъде в България. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Kaio 8 #5 Отговорено 19 Януари, 2020 На 23.07.2019 г. at 0:11, Plamen Kurtev написа: Привет колеги. От шест месеца съм собственик на същата CR-V 2.4 L и минах вече десет хиляди километра. Ако имате въпроси, питайте. Преди да е купя пробвах буквално всички предлагани варианти без хибрид. Просто го нямаше. Бях решил да взема 1,5 турбо, но CVT кутията просто не е за мен. При ускорение забива на максимални обороти и ускорява 🙂. Нямаше вариант турбина и 5 степенна автоматична кутия. Сега мисля, че не съм сгрешил. А спестийх и доста пари. Тук всичко е пазарлък бетер Истанбул 😁. Предвид неяснотите на новите 1,5 Блу Ърт двигатели и всички писания за гориво в маслото при студено време... Апропо, тук има заведени и няколко дела срещу Хонда по тоя повод. И въпреки всичко изписано вече има продадени над 380 хиляди от CR-V, а случаите са единични. Поздрав на всички. Това ми е мечта от много години и доживях. След месец е качвам на кораба и октомври ще бъде в България. Привет. Това црв не е ли и то с cvt кутия? Аз карам 2015 2.4 и е с cvt, до колкото знам и новите са така. Интересно ми е да знам има ли 2.4 което да не е с cvt кутия Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове