Ivan63 0 #1 Публикувано 3 Май, 2019 Здравейте колеги, Може ли някой да препоръча коя марка нови фарове е читава за Хонда ЦРВ 3. Колка време издържат фаровете за по 250 - 350 лева броя. Или е по-добре да се дадат повече пари за полиране и лакиране ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1540 #2 Отговорено 3 Май, 2019 Ако проблема е потъмняване с полиране стават като нови. Твоята причина каква е за да ги подменяш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivan63 0 #3 Отговорено 3 Май, 2019 Полирани са вече два пъти. Може би майсторите не са били читави, но след най-много два месеца пак помътняват. Затова мислех направо да сложа нови (не от Бултрако), от някой онлайн магазин. Четох лоши коментари за TYC, но пък ми ги предлагат от много сервизи - не били лоши. Hellа били хубави, но не можах да намеря за CRV 3. Исках да си реша проблема за 5 години, после ще я продавам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rakeem 774 #4 Отговорено 3 Май, 2019 Полираш и слагаш ув фолио на 3м, ако пак потъмнеят тогава вече мислиш за нови. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
goodybg 40 #5 Отговорено 3 Май, 2019 Колега аз имах същия проблем, 1 година след като купих колата и моите се матираха явно са били полирани, полирах ги още веднъж и сложих фолио на 3м и станаха като нови, но при положение че отвътре са си добре. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivan63 0 #6 Отговорено 3 Май, 2019 Благодаря колеги, Ще почна да търся къде да ги възстановят. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1540 #7 Отговорено 3 Май, 2019 (Редактирано) Аз си ги полирах сам като използвах първо шкурка 2000 водна за за се свали този потъмнял слой ,и после паста от 10 лв за блясък мога да снимам опаковката,вече 5 месеца никаква промяна не са потъмнели.Разриката е че като ти ги полирай и не сложат фолио или лак пак потъмняват,при мен много малко паста се изразходва и имам за доста полирания още . Всичко излезе около 11лв с шкурката и 20 мин ръчен труд и остана паста ,едно полиране без фолио и лак е 30лв. Това е пастата http://www.topspeed.bg/bg-bg/category/product/300334169517459065/ Редактирано 3 Май, 2019 от CARPERA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове