MisterNicehoho 0 #1 Публикувано 30 Април, 2019 Здравейте, Обмислям покупка на хечбека 1.8 и като минус всички посоват твърдата возия.Възможно ли е да се смени окачването с друго ( старото за рециклиране/продажба ако е здраво) и този проблем да се отстрани? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivailopp 291 #2 Отговорено 1 Май, 2019 Уточнете какво искате да кажете, нищо не се разбира. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivailopp 291 #3 Отговорено 4 Май, 2019 Твърдото окачване не е проблем, а въпрос на инженерен дизайн с предимства и недостатъци. В последствие потребителите решават какво искат . На всички Хонди окачването е твърдо, но всички ,които караме го знаем и ни харесва, понеже има предимства. Така ,че за какъв проблем говорим в действителност? Какво искате да се сменя и как точно си го представяте да стане? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Marcus 76 #4 Отговорено 4 Май, 2019 (Редактирано) Мдам, всички возят твърдо, ама някои повече. За мен фабричните амортесьори заедно с пружините или са с кофти качество, или с кратък живот, и при мене вече са дошли втвърдени. Замислил съм смяна на 4-те амортесьора заедно с пружини на Kayaba, сигурен съм че ще има разлика. Няма как като нова тази кола да е возила така, поне това е моето мнение. Редактирано 4 Май, 2019 от Marcus Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivailopp 291 #5 Отговорено 4 Май, 2019 Ако става въпрос за явления , дължащи се на износени елементи в окачването, това е друго нещо. Там просто се подменя всичко и няма проблеми след това. И естествено като нова колата не вози така , както ние я намираме Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rakeem 787 #6 Отговорено 5 Май, 2019 Не знам дали окачването на седан версията е като хечбека, но при макверсона амортисьора работи и в двете посоки, тоест ребаунд и компресия, и с времето може да се е вдървил леко, но пружините имат склонността да омекват, така че аз лично бих сменил само амортисьорите, но това окачване чисто конструктивно си е дърво, но пък за сметка на това се държи много добре на пътя и е много здраво и евтини за поддръжка. На хубав път колата е удоволствие да се кара, особено с много завои, така по-скоро проблема са ни пътищата и трябва повече да се бунтуваме срещу тях. Аз лично вече имам няколко гневни имейла към правителството и АПИ, които имаха известен резултата, вие какво направихте по въпроса освен да си трошите колите и да цъкате и хулите на вятъра! 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове