jungles 78 #1 Публикувано 27 Април, 2019 Днес за жалост ме попари градушката и съм таван и капак... Имам каско избор към SDI и съм чувал ,че се вади документ от метрологията . Ако колега ако е играл този филм може да сподели да избегна лутане и тн. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 1008 #2 Отговорено 27 Април, 2019 Нямам идея какво включва това каско което си направил но при пълно каско не се вади документ.Къде е била тази градушка в София, че чак таван и капак...? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
h5rov 294 #3 Отговорено 27 Април, 2019 Преди години имах и аз щети от една градушка в Пловдив. Общо взето масово колите под тепетата бяха на решето. Каското беше на ДЗИ. Ликвидационния център знаеха много добре за случилото се и не изискваха никакви документи. Минавахме на "конвейр". Обади се и се консултирай с брокера най-добре. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jungles 78 #4 Отговорено 27 Април, 2019 Ами към Булстрад е, май се води каско Избор и сам си я оценяваш (6000лв) Ами в София (надежда) доста перкаше и ме хвана в движение и като стигнах до първата бензиностанция.. познай По принцип не леш , трябва да се загледаш добре ,колкото и да е нали си плащам.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 1008 #5 Отговорено 28 Април, 2019 Предполагам си по експертна оценка.Отиваш, гледат и оценяват, чакаш си после парите и я правиш при майстор който си избереш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jungles 78 #6 Отговорено 28 Април, 2019 Това ок , но преди съм чувал ,че се взима бележка от някъде която удостоверява ,че е имало градушка ?! То преди сигурно си е за преди... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове