marin3dbg 1 #1 Публикувано 22 Април, 2019 (Редактирано) Здравейте, бензина ми свърши и светна резервата. След 20 км заредих за 20 лв бен 95 . Но продължи да ми свети. После налях още за 10 лв пак ми свети. Днес за работа сложих пак 10 лв и пак свети. Колкото и да лъжат тия от бензиностанциите чак пък толкова много ме съмнява. Колата е сивик 1.4 и принципно ми гори 5.8- 6 в града минал съм най много 50 км от първо зареждане.Принципно с 20 лв карам цяла седмица около 140 км средно . Някой идея какво става ? Редактирано 22 Април, 2019 от marin3dbg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
marin3dbg 1 #2 Отговорено 22 Април, 2019 Опс, да добавя нямам ГИ . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Хондьо Сивиков екс Акордов 3 #3 Отговорено 24 Април, 2019 Не знам до колко ще съм полезен с информацията си, защото моят Сивик е 2.2 I-DTEC. Резервоарът е 50 л. и резервата светва при оставащи 12 л. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Skynyrd 1 #4 Отговорено 11 Юли, 2019 (Редактирано) На 24.04.2019 г. at 22:15, Хондьо Сивиков екс Акордов написа: Не знам до колко ще съм полезен с информацията си, защото моят Сивик е 2.2 I-DTEC. Резервоарът е 50 л. и резервата светва при оставащи 12 л. Аз също съм с 2.2 DTEC, но резервата ми светва при оставащи 90км, което ме съмнява да е 12 литра защото с 12 литра нафта ще мина минимум 250км. Редактирано 11 Юли, 2019 от Skynyrd Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Хондьо Сивиков екс Акордов 3 #5 Отговорено 13 Юли, 2019 В ръководството пише 12 л. Аз лично на резерва съм карал до 170 км. без да изгасне колата, не исках да рискувам за още километри, защото бях в чужбина. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Skynyrd 1 #6 Отговорено 29 Май, 2020 Колега на мен ми се случи същото. Заредих един път десет лева , и не изгасна, после Заредих 20 лева и пак неизгасна. Накрая се ядоса и си сложих до горе и всичко се оправи. Явно при зареждане на малко количество системата се бъгва. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rockton 12 #7 Отговорено 31 Май, 2020 Не се "бъгва" просто поплавака е заседнал в някакво полужение, и после се е оправил при пълно зареждане, понякога се случва и при други автомобили. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове