toshh 0 #1 Публикувано 20 Април, 2019 Здравейте, от скоро съм горд притежател на въпросната Хонда, и съм страшно доволен, но имам няколко въпроса. -Дръжките на предните врати като са на пружини, могат ли да се направят така че да не скърцат? -Докато се изгаси двигателя, има едно тресене, възможно ли е да тампон на двг. ? -Имам в предната броня отвори за измиване но ги нямам като екстра, възможно ли е да се добавят афтърмаркет такива? Благодаря предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
koszabg 20 #2 Отговорено 20 Април, 2019 (Редактирано) Преди 4 часа, toshh написа: Здравейте, от скоро съм горд притежател на въпросната Хонда, и съм страшно доволен, но имам няколко въпроса. -Имам в предната броня отвори за измиване но ги нямам като екстра, възможно ли е да се добавят афтърмаркет такива? Благодаря предварително! Няма как да имаш отвори за миене в бронята ако не е заложено като екстра. Освен ако не е сменяна бронята и е сложена такава с отвори. Предполагам за 2 говориш, защото 1 е за теглене. Редактирано 20 Април, 2019 от koszabg 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CivFan 3 #3 Отговорено 16 Май, 2019 На 20.04.2019 г. at 19:49, toshh написа: -Дръжките на предните врати като са на пружини, могат ли да се направят така че да не скърцат? -Докато се изгаси двигателя, има едно тресене, възможно ли е да тампон на двг. ? - Държиш в отворена позиция и пръскаш ВД40 в прцепа и не скърца, след 6 месеца повтаряш това е решението. - Възможно е да е тампон, също така може и да е маховик. Натисни съединителя при гасене за да разбереш как ти е маховика. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
thelastbonbona 69 #4 Отговорено 18 Май, 2019 На 16.05.2019 г. at 14:14, CivFan написа: - Държиш в отворена позиция и пръскаш ВД40 в прцепа и не скърца, след 6 месеца повтаряш това е решението. - Възможно е да е тампон, също така може и да е маховик. Натисни съединителя при гасене за да разбереш как ти е маховика. Кой тампон колега? И моята като я гася се изтръсква като мокро куче Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CivFan 3 #5 Отговорено 20 Май, 2019 (Редактирано) Тампон на двигател. Но това би трябвало да се усеща и при работа на мотора а не само при гасене или палене. При мен дори след смяна на маховик и съединител тресе яко. Сега ще сменям шайба колянов вал да видим дали ще има подобрение. Редактирано 20 Май, 2019 от CivFan Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове