minalo 1 #1 Публикувано 11 Април, 2019 (Редактирано) Здравейте, колеги ! Преди една седмица се сдобих с CR-V 2.0L Executive 2013г.автоматик.Колата е супер,много съм доволен до момента.Днес смених маслото на скоростната кутия и ми направиха диагностика на всички системи.При диагностиката ми излезе грешка ,която съм снимал и прикачил.Колата не я показва, излезе само на диагностиката.Въпросът ми е знае ли някой какво конкретно означава тази грешка.Диагностикът ми каза,че е нещо по електрическата рейка,но не знае какво точно.От Хонда ми казаха,че може да е стара грешка от паднал акумулатор и да отида при тях ако светне на дисплея.Мен обаче ме човърка какво точно значи,ако някой мможе да помогне ще съм благодарен Редактирано 11 Април, 2019 от minalo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1257 #2 Отговорено 11 Април, 2019 Има резон да е от паднал акумулатор. Изчиствате грешката и карате така. Ако се появи пак тогава търсете проблем. И проверка: http://arlequinlover.free.fr/Manuel Honda Civic/A00/HTML/00/SMG6E00K722000R1102FAAT00.HTML 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
minalo 1 #3 Отговорено 12 Април, 2019 Благодаря, ще покарам и дано не се появи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mccoy 50 #4 Отговорено 19 Април, 2019 На 11.04.2019 г. at 23:00, dindin написа: ..... Изчиствате грешката и карате така. Ако се появи пак тогава търсете проблем.......... Със всички грешки се процедира така. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
group4dam 0 #5 Отговорено 27 Ноември, 2019 Здравейте, Имам CRV4 и вчера жена ми вчера се оплака от звук-свирене при навиване на волана. Вечерта я врътнах на паркинга и при наполовина навит волан се появи много странен звук (виене), който отшумява при изправяне или навиване докрай. Някакви идеи от къде може да идва? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1240 #6 Отговорено 27 Ноември, 2019 (Редактирано) От хидравликата.Смени течността. Може да се погледне и шайбата на хидравличната помпа да не я тормози лагера. Редактирано 27 Ноември, 2019 от Митко Йотов Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
simo vtecman 151 #7 Отговорено 28 Ноември, 2019 Преди 12 часа, Митко Йотов написа: От хидравликата.Смени течността. Може да се погледне и шайбата на хидравличната помпа да не я тормози лагера. Колата му е с ел.рейка. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове