zzfz98 12 #1 Публикувано 6 Април, 2019 Имам 3 хубави гуми, но закачих едната и я спуках. Проблем ли ще е да сложа една с различна шарка (пак заводски размер, също M+S,) или ще трябва да ги продавам. Разлика в теглото и сцеплението би ли оказвала голям ефект върху диференциала отзад. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
D-D 33 #2 Отговорено 6 Април, 2019 Не съм специалист, но поради същата причина карах една година отзад с различни по марка и модел гуми( по размер еднакви), нямаше никакви проблеми. После сложих нови, еднакви гуми и газ. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1540 #3 Отговорено 6 Април, 2019 (Редактирано) Проблема тук е че едната ще е различни .Ако не е фрапиращо разминаване в мм на грайфера няма да има проблем.Ако са 4бр с еднакъв грайфер различни марки какво ще пречи на системата 4х4 нищо. Редактирано 6 Април, 2019 от CARPERA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zzfz98 12 #4 Отговорено 6 Април, 2019 (Редактирано) И четирите са M+S, обаче едната е с различна шарка и марка. Диаметър не съм мерил, но реално ако не се въртят правилно при смяна, винаги ще има разлика в мм на грайфера, дори да са еднакви. Може би в сцеплението и тежестта на гумата да има проблем. Също така не знам допустимите граници на разликата в мм. Редактирано 6 Април, 2019 от zzfz98 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове