Petargazdov89 4 #1 Публикувано 1 Април, 2019 Здравейте алтенатора стърже ромоли на умиране.... При светна ми на няколко пъти индикатор на таблото.... Да го нося на майстор за ремонт или варианта с ново ще е по удачен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1551 #2 Отговорено 1 Април, 2019 Какво става с тази кола защо така от проблем в проблем. Нов винаги е по добре но и отремонтиран при читав майстор изкарва много. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Petargazdov89 4 #3 Отговорено 1 Април, 2019 (Редактирано) Явно такъв ми е късмета преди това не е правено сиг кой знае колко по нея и сега идва при мен :)... Да споделя що се отнася до всички теми който съм писал с проблеми невървене и темподобни разход и т. н най-накрая решихме проблема...явно е било просто а аз мъча колата толкова време.... Винаги излизала грешка P0113... Почистихме Мап и буксата колата два дена пей сърце все едно е друга кола... И постепенно почва да омазва положението.. Днес поръчах нов Мап... Надявам се да се спре вече че ми писна Редактирано 1 Април, 2019 от Petargazdov89 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6202 #4 Отговорено 1 Април, 2019 И моят алтернатор се беше разручал, но никога не е премигвал. Свалиха го, смениха му лагерчетата + обслужване и от тогава не съм го чувал. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Petargazdov89 4 #5 Отговорено 2 Април, 2019 Оправих го демферна ролка диодния блок дава някви отклонения сменен и четките истъркани... сваляне слагане всичко 230 лв... 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове