pucky 5 #1 Публикувано 28 Март, 2019 здравейте, имам следното питане ... тъй като счупих пластмасата, на която е закаченo жилото, което регулира откъде да духа и поне аз не виждам начин как да го "преправя/закрепя", ако поръчам от Англия целия механизъм, дали ще пасне след като дирекцията е дясна? тъй като регулирането на този клапан е точно под жабката и така вместо да се пада от дясната страна на "нашите" хонди, при английските ще е от ляво ... за ето това става въпрос(jazz-ката е 2003): Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mytanta 46 #2 Отговорено 2 Април, 2019 Ако ти е счупено само едното ухо/те са две/ е поправимо със свинска опашка за здравото пристягаш жилото..Правил съм го на джазка и работи без проблем. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mishonibg 0 #3 Отговорено 3 Август, 2021 точно както каза колегата и аз направих така, като махнах жапката и там има метален държач, а той се намира посредата на жилото и го хванах с две опашки да не ходи напред назад и стана. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове