Jump to content
weapon R

Победа над 4алгата!

Recommended Posts

Браво България,избра една обикновенна домакиня пред $алгаджийката. :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега нищо лично,но трябва ли тоя театър да се обсужда и тук във форума???По пошло "шоу" не може и да има :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest weapon R

Колега нищо лично,но трябва ли тоя театър да се обсужда и тук във форума???По пошло "шоу" не може и да има :hondarulez:

Нищо ли4но колега,аз също не съм от феновете на тая пародия.Просто се кефя 4е бихме шута на 4алгата. :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ееей,разпънахте ме на кръст.Изтрийте я тая скапана тема и да се приклю4ва.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest darius

Колега нищо лично,но трябва ли тоя театър да се обсужда и тук във форума???По пошло "шоу" не може и да има :blink:

Верно е тъпо шоуто,направо се чудя кво му гледат толкова,ама кво се чудиш колега Miyamoto,доскоро в София беше престижно да ходиш в КФС или Макдоналдс(където на запад се хранят клошарите)!!!Ама и тая тъпня ще мине..... :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

дано от целия дебат поне Христина си купи една хонда с парите :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Извинявам се на вси4ки колеги от форума за глупавата и не намясто тема.Не ме съдете толкова строго,сбърках. :hondarulez: Весели празници.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Извинявам се на вси4ки колеги от форума за глупавата и не намясто тема.Не ме съдете толкова строго,сбърках. :hondarulez: Весели празници.

аз пък те подкрепям :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

не слушам чалга но просто твърде подозрително ми се струва повече хора да гласуват за съпругата на спечелилия от първия биг брадър отколкото за една публична личност с многохилядни почитатели :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

не слушам чалга но просто твърде подозрително ми се струва повече хора да гласуват за съпругата на спечелилия от първия биг брадър отколкото за една публична личност с многохилядни почитатели :hondarulez:

Ти па аз никви личности не видех в тая пародия...........темата си е за оффтопика

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

..що въобще я обсъждаме тая чалга,никойда не споменава тая дума в речника си и до година ще се забрави :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тука усещам че някой има повечко свободно време ;);) да гледа подобни глупости марш до гаража за една автомивка и чистка ;) на хондето :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това е проблема в БГ,всеки казва,,НЕ СЛУШАМ ЧАЛГА,, или ,,НЕ ГЛЕДАМ vip brother,,Абе хора аз не слушам чалга ,но мога да си призная без проблем че гледам vip brother от време на време.Не ме срам да си призная,ама това прави ли ме по лош от хората дето употребяват и от двете неща по много,а пред другите се правят на луди,щот те такива неща не могат да гледат или да слушат? :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest darius

Що да е слушаме тази чалга?КОПИЯ НА СРЪБСКИ И ГРЪЦКИ ПАРЧЕТА НА БЪЛГАРСКИ :D !Все едно да си купя ХОНДА,ама менте........И в чалга кръчмите виждам само отегчени "манекенки" ,псевдо мутри и подражателите им !Иначе като се напие човек, що да не си спретне някоя простотия на масата :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нужно ли е верно да се обсъжда некфа гнусна чалга и тъпия бай брадър у форума на ХОНДА......... :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
не слушам чалга но просто твърде подозрително ми се струва повече хора да гласуват за съпругата на спечелилия

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ZERO

брех много възвишени хора имало тука - 4алга не слушат , биг брадър не гледат... :ph34r::lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това е проблема в БГ,всеки казва,,НЕ СЛУШАМ ЧАЛГА,, или ,,НЕ ГЛЕДАМ vip brother,,

АМА ДАЙ СЕГА ДА ВИДИМ КАКВО ЩЕ СТАНЕ ДНЕСКА,ЛАЙНЯН ЛИ ЩЕ ИЗГОНЯТ ИЛИ ГОМНЯНКА

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...