BOKLUK_CHOVEK 114 #1 Публикувано 16 Март, 2019 (Редактирано) Здрасти! Заформя се оптичен тунинг на кочинката и искам да сложа малко по-големи и дълги накрайници на ауспусите. Не искам да сменям гърнетата,защото държа да ми е тиха колата. Целта е по-агресивна визия в случая. Някой от вас знае ли размерите (диаметър и дължина) на оригиналните накрайници или поне диаметъра на тръбата тръгваща от гърнето? Не мога да ги премеря лично,защото съм далеч от колата. Снимките са примерни,така искам да изглежда задницата Мерси! Редактирано 16 Март, 2019 от BOKLUK_CHOVEK Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6163 #2 Отговорено 16 Март, 2019 С тези накрайници ще си "абонат" на високите бордюри. Колкото по-здраво са хванати, толкова по-напред ще ти измести "карантията". Ако ги паркираш на милиметри над бордюра (понеже Акорда не е къс) , като седнат отзад 2-ма и опират в бронята, а може и да я сцепят. Виж нещо по-малко, или поне елипсовидно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BOKLUK_CHOVEK 114 #3 Отговорено 17 Март, 2019 Не съм срещал някой да се е оплакал от подобен проблем из нета. Също така при натоварване или неравности цялото купе слягва (включително и ауспуха) ,няма как ауспуха да опре в бронята. Относно бордюрите,обаче,съм съгласен че може да опре..ама то като видя че е голям бордюра така или иначе внимавам.Също имам и камера за задно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6163 #4 Отговорено 17 Март, 2019 Споменах го от личен опит. Като паркираш гърнетата (или накрайниците) над висок тротоар и като седнат отзад 2-мина, задното окачване поема тежестта, задницата сляга с поне сантиметър и ако под гърнетата или накрайниците е имало милиметри - воала - слезте моля за да мръдна напред. :) 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове