csf_da 1 #1 Публикувано 15 Март, 2019 (Редактирано) Здравейте, Колата е HR-V първ генерация, пет врати, 2000 г. Лявото огледало отказва да се прибира автоматично с копчето. Някой има ли идея от какво може да е? Поздрави, Редактирано 15 Март, 2019 от csf_da Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
emulsia 58 #2 Отговорено 16 Март, 2019 Преди 9 часа, csf_da написа: Здравейте, Колата е HR-V първ генерация, пет врати, 2000 г. Лявото огледало отказва да се прибира автоматично с копчето. Някой има ли идея от какво може да е? Поздрави, Издава ли някакви звуци изобщо като щракане опитва ли се да се прибере не описваш,поне при мен беше така ако е така му помогни напръскай около местото където лагерува,при изгасен автомобил ги прибери ръчно,като дадеш контакт ще се опитат да се върнат в разпънато положение пръскаш и караш до като се раздвижат събират се доста боклуци там,ако бившия собственик не ги е пребирал е нормално,поне при мен така се оправиха ...другия начин е ясен разглобяваш почистваш всичко и смазваш ...и пак казвам ако избобщо се опитва въпростното огледало да се пребира,ако са е повредило вече е друга бира майстор,захранване идва ли механиката как е ....успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
5 GTT 178 #3 Отговорено 18 Март, 2019 На 16.03.2019 г. at 8:40, emulsia написа: Издава ли някакви звуци изобщо като щракане опитва ли се да се прибере не описваш,поне при мен беше така ако е така му помогни напръскай около местото където лагерува,при изгасен автомобил ги прибери ръчно,като дадеш контакт ще се опитат да се върнат в разпънато положение пръскаш и караш до като се раздвижат събират се доста боклуци там,ако бившия собственик не ги е пребирал е нормално,поне при мен така се оправиха ...другия начин е ясен разглобяваш почистваш всичко и смазваш ...и пак казвам ако избобщо се опитва въпростното огледало да се пребира,ако са е повредило вече е друга бира майстор,захранване идва ли механиката как е ....успех Едното огледало при мен прави точно, както описваш. Трака и прави някакви опити да се прибере. Не съм се мъчил да го правя, но ако се оправя само с почистване ще пробвам... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
emulsia 58 #4 Отговорено 18 Март, 2019 Преди 7 часа, 5 GTT написа: Едното огледало при мен прави точно, както описваш. Трака и прави някакви опити да се прибере. Не съм се мъчил да го правя, но ако се оправя само с почистване ще пробвам... Като ги напръскаш при изгасена кола,пребериги и двете огледала,като дадеш контакт ще се разпънат автоматично и смятам че ще действат без проблем ... аз цяла зима заради лед и студ не бях ги пребирал,оня ден след написаното от теб ги пробвах пак така штракаха,загасих колата и ги пребрах на ръка и двете,запалих колата и те се разпънаха, със бутона от таблото почнаха да се пребират и разпъват ....явно не дългото им не ползване води до кой знае кви гльочове вътре,честно да ти кажа не ми се занимава до като действат по този начин който казах няма да ги пипам ...не е правилно но на мен не ми се занимава поне за сега да ги отварям смазвам вътре и почиствам ... кой ще си изграе на вънка да се занимава да отваря,кой знае от както е станало автомобил никой не ги е пипал ... успех! 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Newbie 5 #5 Отговорено 18 Март, 2019 Ако не са били прибирани твърде дълго спичат и трябва с малко тънка смазка да ги разкараш напред назад, като купих моята само се чуваха как машинките се мъчат и след малко смазка, дори без да ги разглобявам тръгнаха. От тогава вече 4та година няма ядове. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
csf_da 1 #6 Отговорено 25 Юли, 2019 Оправи се от само себе си като се стопли. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове