Petargazdov89 4 #41 Отговорено 21 Март, 2019 3 дни беше перфектна върви стана по - тиха, ускорение всичко 6... На 3-тия ден всичко се опоска както в началото с спускания кулер.... Нямам обяснения Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Petargazdov89 4 #42 Отговорено 21 Март, 2019 Сменихме кулера и всичко си дойде на място... Разхода се нормализира двигателя поутихна ускоряване си много добре.... Всичко това 2 дни.... На третия ден се прибирам към Свищов и по пътя вече взех да я усещам по мудна и по мудна разхода скочи супер много 12/100 при загрял двигател.... Проверихме отново връзките към кулера всичко си беше на ред... При подаване на газ взе да припатква (нещо подобно като да откачиш гърне и да продаваш газ но не толкова шумно.... Легнах вдигнахме я от доло към турбината и катализатор беше упушено Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rakeem 792 #43 Отговорено 21 Март, 2019 A запалихте ли я, докато я гледахте, да видите къде е пробива? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Petargazdov89 4 #44 Отговорено 22 Март, 2019 Всичко се оправи за 3 дни и после се опоска ха нещата пак... Почна да губи мощност и може би налягане звукът който издава колата е все едно с пробита генерация... Опушена е от към турбото Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Petargazdov89 4 #45 Отговорено 22 Март, 2019 Не съм я палил понеже ми трябва канал....утре може би ще се случат нещата ни не ми харесва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове