danny shuler 0 #1 Публикувано 8 Март, 2019 Имам много голям проблем и моля за съвет.Проблема е следния:имах проблем с едната дюза на мойта Хонда ФРВ.Испускаше покрай дюзата и един майстор ми каза,че ше сложи дифтунка и ше стане.Закарах му я и зачаках да я оправи.След няколко дена ми звънна и каза,че не може да я запали.Каза Ми,че е глътнала въздух.След още няколко дена ми каза,че помпата преди дюзите не работела.Било слабо налягането.Взех нова помпа и след няколко дни ми каза,че дюзите не работят.Въпроса ми е може ли да е объркано нещо при положение че закарах колата с работещи дюзи и помпа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #2 Отговорено 8 Март, 2019 Махай колата брЪже от там. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zmiata29 181 #3 Отговорено 9 Март, 2019 (Редактирано) Преди 10 часа, fenabg написа: Махай колата брЪже от там. Подкрепям! Хубаво е все пак да предпазиш и други от този....... и да напишеш координатите му. Редактирано 9 Март, 2019 от zmiata29 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1551 #4 Отговорено 9 Март, 2019 За една дифтунга няколко дена ако още малко престои при него ми се струва че ще ти се обади че е блокирал двигателя.Закарала си работеща такава трябва да я върне,но майстор да си признае грешките това не съм го видял. Карай я в друг сервиз и му представи после разходите за оправяне на поразиите му. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове