Jump to content
Sign in to follow this  
Vorpatril

Некоректен купувач - частно лице

Recommended Posts

Здравейте, 

 

не зная дали е подходящо да пускам подобна тема, както и дали това е правилният раздел, но реших да предупредя колегите от форума и да споделя негативния си опит, който имах с едно частно лице.

 

Въпросното лице се казва Красимир, от Берковица е, телефонният му номер е 0884 156 080. По принцип твърди, че търси 18-ки джанти за ЦР-В 4-то поколение. Тъй като не бил в София, действа чрез свое "доверено лице", Даниел (номер 0886 837 990).

 

Историята накратко - бях пуснал обява за моите 18-ки, ОЕМ-джанти на ЦР-В трето поколение. След множество разговори, пазарлъци и какво ли още не от страна на Красимир и "довереното му лице" постигнахме съгласие за цената на сделката. Имахме уговорка за получаването на джантите от тях, като дори се бях съгласил да отида в другия край на София, за да ги закарам лично до избрана от тях гумаджийница. 

 

Часове преди сделката ми се обадиха като твърдяха, че в джантите нямало индикатор за налягането на гумите, поради което нямало да ги вземат. Както запознатите от Вас знаят, нито един модел на ЦР-В няма такъв индикатор, тъй като данни се вземат от индикатор в ABS-а. След като им казах това, въпросното лице каза, че жена му не харесвала дизайна на джантите, за това нямало да ги вземе...

 

Надявам се да не си губите времето с въпросните индивиди.

 

Поздрави,

Д.

  • Like 3
  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×