Vorpatril 25 #1 Публикувано 10 Февруари, 2019 Здравейте, Днес ми се случи за втори път през последните в седмици (от както имам колата) следното събитие: тръгвам да паля, постепенно завъртам ключа (не хайдушката), I, II, контакт, пип-пип-пип, (опит за) запалване -, и това, което се случва, е следното: чува се "бззззт", стартера не върти, колата не пали. След това пали на секундата (с типичното ких-ких-ких на Хондата), без проблем. На някой да му се е случвувало подобно нещо? Тази седмица трябва да се обадя на Юбико за обслуване (прашници на предните амове, краен ремък, масло скорости) и, съответно, ще адресирам проблема (?) и към тях. Исках, обаче, да сондирам за мнения, тъй като лично за себе си съм се убедил, че анамнестичните данни и диагностика понякога са доста, доста по-правилни от преценката дори и на професионалист, които се занимава с такива коли (поне с Форда ми беше така). Та...? Предложения, впечатления? Правя уточнение, че съм относително технически грамотен. Благодаря предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Vorpatril 25 #2 Отговорено 13 Февруари, 2019 За ключ. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AzSum 185 #3 Отговорено 13 Февруари, 2019 Успя ли да разрешиш проблема? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Радо82 40 #4 Отговорено 13 Февруари, 2019 Потенциално имало ли е проблем ? 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове