stoil88 0 #1 Публикувано 10 Февруари, 2019 (Редактирано) Не можах да намеря бушон, посветен на моторчето за ел.антената. Идеи как да я спра? Или пък скъся? Редактирано 10 Февруари, 2019 от stoil88 Typo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
_pileto_ 44 #2 Отговорено 11 Февруари, 2019 (Редактирано) Бушона е общ с запалка или/и плафони... Непомня точно. Но когато ми блокира антената гореше въпросния бушон и се наложи да резна жичката към антената. Редактирано 11 Февруари, 2019 от _pileto_ 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6161 #3 Отговорено 11 Февруари, 2019 Преди 16 часа, stoil88 написа: Не можах да намеря бушон, посветен на моторчето за ел.антената. Идеи как да я спра? Или пък скъся? Откопчай кората на багажника (лесно е) и и откачи кабела. Няколко пъти съм и ремонтирал рейката и накрая я откачих от захранването и сложих вътрешна. Тъпо е измислено, понеже винаги излиза, дори и да си на CD. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ogi28b 458 #4 Отговорено 11 Февруари, 2019 Може също да я изключиш "бакалската", като прекъснеш с ножицата кабела, който излиза от буксата на касетофона за захранване на периферия (и го изолираш, за да няма инциденти). Кабелът е тънък, син в евро-буксите, по име е кръстен "+12 V aux" или нещо подобно. На него се появяват 12 волта при включване на радиото, обикновено може да поеме до към 500 мА. На тази картинка е A-5: Картинката е примерна, не знам дали на този модел кола буксата е такава. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
koleca 7 #5 Отговорено 18 Февруари, 2019 А някой случайно да знае от къде може да се намери телескопичната част на антената с жилото Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове