Mkilla 983 #1 Публикувано 3 Февруари, 2019 (Редактирано) Здравейте колеги, как лекувате отлепянето/счупването на дръжките на вратите? За да се смени цялата дръжка предполагам, че трябва да се махне кората.Има ли начин да се смени само ръкохватката без да се разглобява вратата или с лепило се лекува това отлепване? Виждал съм, че продават само ръкохватките ( от карбон да кажем ) но как се сменят само те? Редактирано 3 Февруари, 2019 от Mkilla Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wisemana 1 #2 Отговорено 3 Февруари, 2019 Здрасти колега, предполагам че говориш за пластмасата дето е едно като стрелка, декоративно. Аз го залепих с лепило и не е мръднало. Само внимавай че ако омацаш много с лепилото се чисти супер трудно. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 983 #3 Отговорено 4 Февруари, 2019 Да, за сивата пластмасария във формата на стрелка.Благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
draid 8 #4 Отговорено 3 Март, 2019 И аз я лепих моята и издържа 1.5г. Чак след като беше потекла вода и след това замръзнала я отлепи и сега чакам да се затопли времето да я залепя отново. По спомен я лепих с момент фикс или нещо подобно, което имах под ръка, но мисля няма да има проблеми и със секундно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове