Jump to content

wisemana

Фен
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

1 Neutral

Относно wisemana

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Honda Civic 8 Gen
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    СОфия

Последни посетители

796 профилни разглеждания
  1. Ъпдейт за всички колеги, които се чудят за някои от размерите. 225/50/17 станаха перфектно. Никъде не опират. Сложих ги преди няколко дена. Преди карах на 45 и ми беше ужасно твърдо. Сега с 50 макар и малко, е по-добре. Не съм усетил да има забавяне в ускорението или стабилността.
  2. Да допълня инфото, може да е полезно на някого. Така и не открих капачка на радиатора. Източих антифриза, около 6.5 литра беше. Има някаква пробка за обезвъздушаване, която гледах по английските форуми, но при мен беше заяла зловещо. Така, че сипах новия антифриз през казанчето, оставих двигателя да работи като стисках маркучите докато спряха да излизат балончета, покарах няколко дена, като течността в казанчето не е мръднала, нито температурата се вдига над границата.
  3. Здрасти колега, предполагам че говориш за пластмасата дето е едно като стрелка, декоративно. Аз го залепих с лепило и не е мръднало. Само внимавай че ако омацаш много с лепилото се чисти супер трудно.
  4. Здравейте колеги. искам да попитам някой знае ли как се сменя (промива) охладителната с-ма на сивика? Развих пробката от долу на радиатора и дотам. Не виждам никъде капачка на радиатора. Имаме ли въобще капачка някъде или трябва да разкачам маркучи? предварително благодаря
  5. Значи 17" джанти с тия гуми са ОК? Много ми харесват оригиналните джанти и не ми се иска да ги сменям. Благодаря
  6. Здравейте колеги, да попитам за сивик 8ма ген. 2.2 hatchback на 17 ки оригинални джанти, коя е максималната височина за гума? Иде лято, обаче на 45мм ми идва много дървена возията. Сега зимата съм със 16" железни на 55мм и е горе-долу добре. Идеята е да не ги сменям 17" а да си купя само нови гуми.
×
×
  • Създай нов...