Anjo 1 #1 Публикувано 30 Януари, 2019 Здравейте група! Имам един странен въпрос, на някого случвало ли му се е да му мирише на гума отзад на дясно колело... не е от спирачките и мирише само то???? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
note 404 #2 Отговорено 30 Януари, 2019 Привет, май го има този момент при нашите автомобили. Виж тази тема: http://cr-v.su/forums/honda-cr-v-Zapah-goreloy-reziny-t3431 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Anjo 1 #3 Отговорено 30 Януари, 2019 Колега зле съм с руския за запушен катализатор ли става дума??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
note 404 #4 Отговорено 30 Януари, 2019 По-скоро го отдават на наслагвания върху резонатора (гърнето), които при нагряване миришат. Казват, че се случва доста често, но не знам дали и твоят проблем е същият. При мен често има миризма на изгоряла гума (кабел) след кратко шофиране сутрин, но не съм разследвал откъде идва. Усещам я като отворя предното стъкло. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Anjo 1 #5 Отговорено 30 Януари, 2019 Благодаря и аз така си мислех понеже си личи че има мръсотия по-него но на др кола не съм усещал Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Vorpatril 25 #6 Отговорено 30 Януари, 2019 Точно мислех да пускам подобна тема! Благодаря! В допълнение - ако подобна миризма идва и от въздухопроводите, каква може да бъде причината? Благодаря и поздрави, Д. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1551 #7 Отговорено 30 Януари, 2019 Ако идва по въздуховодите е от двигателя отпред,трабва да се огледа и установи от къде.За да се намали миризмата отвън особено когато работи климатика или парното сменете стандартния филтър с такъв с активен въглен. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1551 #8 Отговорено 30 Януари, 2019 Филтър купе или климатик както го водят. Извинявай забравих да уточня кой. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове