yanko_83 14 #1 Публикувано 14 Януари, 2019 Здравейте колеги, проблема ми е че късите светлини светят много слабо (автомобила е Акорд предифейса) . Въпроса ми е мога ли да изкарам рефлектора и лупата без да свалям фаровете, видях че има някакви винтчета като свалих гумената капачка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jungles 78 #2 Отговорено 14 Януари, 2019 Аз реших този проблем със Ледове за 38 долара комплекта, колко ще изкарат няма представа , но няма база за сравнение със стандартната крушка .Взех уж превантивно по слабо лумени и ватове за да не греят и горят. Има доста противоречиви мнения за ледовете ,но пробвай, ако не ксенон. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
yanko_83 14 #3 Отговорено 14 Януари, 2019 Пробвах с ледове после с ксенон, но работата си отива на ремонт. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JapCar 306 #4 Отговорено 15 Януари, 2019 При мен единият фар светеше по-слабо. На клечка навих парцалче напоено със спирт и измих колкото може лупата отвътре. Оправи се, стана като другия. Имай предвид, крушката лесно може да се обърне на 180гр, провери. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове