j_mnemonnic 10 #1 Публикувано 2 Януари, 2019 колеги, какви са стъпките за обновяване на навигацията на Хонда Сивик 10 поколение, модел 2017 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DanielDenev 35 #2 Отговорено 5 Януари, 2019 На 2.01.2019 г. at 9:53, j_mnemonnic написа: колеги, какви са стъпките за обновяване на навигацията на Хонда Сивик 10 поколение, модел 2017 Играчка голяма е,но ако имаш време > https://honda.garmin.com/honda/site/generalInstructions Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
j_mnemonnic 10 #3 Отговорено 5 Януари, 2019 благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
j_mnemonnic 10 #4 Отговорено 6 Януари, 2019 Преди 19 часа, DanielDenev написа: Играчка голяма е,но ако имаш време > https://honda.garmin.com/honda/site/generalInstructions проблема е, че сайта не работи, не мога да го отворя? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DanielDenev 35 #5 Отговорено 6 Януари, 2019 Преди 5 часа, j_mnemonnic написа: проблема е, че сайта не работи, не мога да го отворя? На лично съм ти пуснал инструкциите копирани от сайта. Има пдф файл и програмата на Гармин за Update, дай e-mail да ти ги пусна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
j_mnemonnic 10 #6 Отговорено 6 Януари, 2019 Преди 2 часа, DanielDenev написа: На лично съм ти пуснал инструкциите копирани от сайта. Има пдф файл и програмата на Гармин за Update, дай e-mail да ти ги пусна audi_traker@abv.bg питането ми е дали сайта на Гармин за източна Европа работи при вас. При мен не се отваря въобще... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DanielDenev 35 #7 Отговорено 6 Януари, 2019 При мен всичко работи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DanielDenev 35 #8 Отговорено 6 Януари, 2019 Много е голям инсталационния файл. Трябва да си изтеглиш GarminExpressInstaller за новите карти Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
j_mnemonnic 10 #9 Отговорено 8 Януари, 2019 На 6.01.2019 г. at 17:12, j_mnemonnic написа: audi_traker@abv.bg питането ми е дали сайта на Гармин за източна Европа работи при вас. При мен не се отваря въобще... за има, няма един час с Гармин експрес си обнових навигацията. Оказа се че няма никаква философия. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DanielDenev 35 #10 Отговорено 8 Януари, 2019 преди 49 минути, j_mnemonnic написа: за има, няма един час с Гармин експрес си обнових навигацията. Оказа се че няма никаква философия. Промени някакви? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
j_mnemonnic 10 #11 Отговорено 8 Януари, 2019 Преди 1 час, DanielDenev написа: Промени някакви? не съм я ползвал още, ще видим след време Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
savo_ 4 #12 Отговорено 11 Януари, 2019 Коя година беше старата версия на картите, на моята е 2017г. И коя година е новата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
j_mnemonnic 10 #13 Отговорено 11 Януари, 2019 преди 5 минути, savo_ написа: Коя година беше старата версия на картите, на моята е 2017г. И коя година е новата. МОЯТА КОЛА Е КУПУВАНА 2017г. Явно това е старата версия. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
savo_ 4 #14 Отговорено 10 Февруари, 2019 (Редактирано) Ъпдейтнах и аз картите. Сваляне от гармин за около 30м., и 20м. от флашката на колата-файла е 7.29ГБ. Снимка на старата и новата версия Редактирано 10 Февруари, 2019 от savo_ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kokalbokal 56 #15 Отговорено 16 Февруари, 2019 Картата е доста прилична. След ъпдейта вече има Северната скоростна тангента в София , магистрала Струма , Марица . Маршрутите които изчислява са добри и не те вкарва в малки улички (рутира те по главните пътища) . Ако не беше толкова трудно търсенето на обекти и адреси бих я ползвал. Сега си ползвал Android Auto-то и с се рутирам с гугъл мапс и waze. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове