Gergit.911 0 #1 Публикувано 31 Декември, 2018 (Редактирано) Здравейте! Имам следният проблем... Фаровете ми така и не светеха добре и си купих нови тела, нови букси, нови лед крушки, но уви, все така не светят добре... все едно не идва ток до тях... късите ми са все едно са габарити... и то бледнеещи... на ЛЕД крушки!? Прегледал съм кабелите, има напрежение. Релетата не съм ги замервал, може ли от тях да е? Маса ли да губи? Иначе се включват: абарити имам (едвам), късите - ужасни са... 4-5м напреде (и не, не са забити фаровете в земята), дългите.. (все едно ги няма...) много слабо се усилва светлината. Моля за малко насоки и напътствия къде да търся проблема. Акумулатора е чисто нов и той... Поздрави! Редактирано 31 Декември, 2018 от Gergit.911 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teodor_tsonev 54 #2 Отговорено 7 Януари, 2019 Рефлектори? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
goldbyrk 202 #3 Отговорено 7 Януари, 2019 Човека си е купил нови тела, не са рефлектори. Алтернатора работи ли? Зачисти всички връзки на проводниците, в това число и на лоста зад волана. Едното от двете е. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gergit.911 0 #4 Отговорено 27 Февруари, 2019 Генератора е минал с нови четки и е обслужен преди 2 седмици, наистина сега е малко по-добре. Връзките ги проверих основно, и не видях да има някакви проблеми. Наново съм ги направил с термота (където имаше връзки) и би трябвало да сведа до минимум корозията им. Поздрави и благодаря за съдействието! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Takumi Fujiwara 407 #5 Отговорено 28 Февруари, 2019 Я направи снимки, щот по принцип фаровете на 5-та и 6-та ген. не са толкова силни, за късите говоря. Отделно зависи къде е произведена колата може да са забити да светят надолу, за да не заслепяват много. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gergit.911 0 #6 Отговорено 6 Март, 2019 (Редактирано) Здравейте! Зарекох се да си сменя всичките бушони в двете табла в колата и сега всичко сякаш е наред с фаровете, дори е повече от нормалното... Сега ме псуват половината шофьори Наистина трябва да ги сваля надолу вече... Редактирано 6 Март, 2019 от Gergit.911 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове