m_tilev84 0 #1 Публикувано 23 Декември, 2018 (Редактирано) Здравейте колеги, от 10 дни съм собственик на Акорд 8 2011г. types S и днес забелязах,че като карам по павета и се получават едни вибрации и скърцане на предна лява врата. Въпроса ми е има ли някой в Пловдив ,който може да ми отстрани проблема ,тъй като е адски дразнещо. Извинявам се ако има пускана вече тема по проблема. Благодаря предварително за съдействието! Редактирано 23 Декември, 2018 от m_tilev84 Правописна грешка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6101 #2 Отговорено 24 Декември, 2018 Не е невъзможно, но обикновено не е от нея, понеже не опира никъде в прага и колонките. Принципно скърцат уплътненията на вратата (гумените по периферията и), ако са много сухи. Друга причина може да е некоректна позиция на пантите или ключалката на средната колона, както и кръглите ограничителни тампони на вратата, опиращи в купето при затварянето и. Огледай описаните неща, понеже за да скърца кората спрямо вратата, първата трябва да е по-тежка от втората, а принципно е обратното. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
m_tilev84 0 #3 Отговорено 24 Декември, 2018 Ок,благодаря ще погледна и ще пиша. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1552 #4 Отговорено 25 Декември, 2018 Взимаш един такъв спрей Пръска всички уплътнения и пластмаси ,ще станата меки гумените и всичко ще блесне но първо изтрий с парцал от праха и мръсотията. Става и за таблото като ново е след това Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове