DanielDobrev 0 #1 Публикувано 22 Декември, 2018 Здравейте, От няколко дни забелязах че има вода в стелката на пасажера. Отворих филтъра на купето и беше мокър. От след щателна инспекция установих че изпарителя се овлажнява и мокри филтъра,след което водата почва да капе навън в краката на пасажера. Каква според вас е причината? Сивик 2008 хечбек 1.8 бензин Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
thelastbonbona 69 #2 Отговорено 22 Декември, 2018 Не знам до колко е свързано, но в колата на родителите ми беше подобно, редовно ме заливаше вода на по остри завои.. оказа се че маркучето на климатика е запушено.. след като го отпушихме нямаше никакъв проблем Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1540 #3 Отговорено 22 Декември, 2018 Има дренажен маркуч който отвежда влагата която се появява при конденз на климатика изведен е отдолу под колата ако си забелязъл лятото къде ти прави петно от вода единия начин е под колата да прабваш с нещо да издърпаш примерно голяма спринцовка или шприц, евентуалните боклуци които са го задръстили.Но сега е зима там не трябва да има чак такъв конденз интересно защо ти тече там,проблема може да е друг описън е в тази тема но е за ЦРВ1ген Пробвай първо с отпушвонето на на маркуча Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DanielDobrev 0 #4 Отговорено 6 Януари, 2019 Благодаря на всички със споделените мнения. След доста четене реших да си взема от онези аерозоли които уж почистват a/c exchanger-а. Бях скептичен, но оттагва нямам теч и всичко е сухо. On 12/22/2018 at 1:36 PM, DanielDobrev said: Здравейте, От няколко дни забелязах че има вода в стелката на пасажера. Отворих филтъра на купето и беше мокър. От след щателна инспекция установих че изпарителя се овлажнява и мокри филтъра,след което водата почва да капе навън в краката на пасажера. Каква според вас е причината? Сивик 2008 хечбек 1.8 бензин Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове