sinoptika 12 #1 Публикувано 29 Ноември, 2018 двигателят ми е д15б2 с всмукател от д16а6 който е с нискоомни инжектори имам проблем с инжекторите и искам да ги махна на тяхно място ще сложа високоомни въпроса е как се преправя инсталацията Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #2 Отговорено 29 Ноември, 2018 В кутията влиза един + минава през резисторите и се размножава на 4 към всеки инжектор. Махаш я и подвързваш + към всеки по отделно. Жълто/черен кабел. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sinoptika 12 #3 Отговорено 29 Ноември, 2018 благодаря за бързия отговор имам още един въпрос Компа ми е от д16а6 кода мисля че беше PM6 който заводски си управлява тези дюзи / 240 / сега мисля да ги сменя с дюзи от D14A4 които са високоомни но са с по малък дебит /180 / ще имам ли проблеми Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #4 Отговорено 29 Ноември, 2018 Защо не си намериш високоомни 240 сс Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #5 Отговорено 29 Ноември, 2018 (Редактирано) Със 190!тки най вероятно ще стопиш някое бутало . Редактирано 29 Ноември, 2018 от fenabg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sinoptika 12 #6 Отговорено 29 Ноември, 2018 колата се кара основно на газ и на бензин вече не работи искам поне да може да ме прибере и да я паля на бензин особено в сегашния сезон избора на инжектори е този защото имам няколко комплекта колата няма да се вкарва във високи обороти за да обеднее като изключим това да разбирам че няма да има проблем да ги сменя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wyvern 382 #7 Отговорено 29 Ноември, 2018 Д14А4 инжекторите не са ли обд2, конекторите май са различни за тях 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове