sttekata 167 #1 Публикувано 28 Ноември, 2018 Здрасти, Яко закъсах! Загубих си ключа на хондата CRV III N22A 2.2 140hp. Имам резервен, който не е въведен в паметта на колата и не може да я запали. Трябва ми автоключар за София Бъкстон, който да дойде до гаража и да въведе в имото резервния ключ. Моля спешно за телефон! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pepur 175 #2 Отговорено 28 Ноември, 2018 Ако са двата ключа,както Ви я продадоха от Германия(би трябвало)няма как да не е въведен.Най-много да му е паднала батерията. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
docev 449 #3 Отговорено 29 Ноември, 2018 И да му е паднала батерията , трябва да си пали ако е програмиран към колата. Търси SOS Ключарите .Илиан Царибродски мисля че беше. Те имат може би нужното устройство. Стандартен автоключар ще трябва да сваля имобилайзера и да вписва ключът чрез програматор и разпояване ( не че е проблем ) което си е рзглобяване. И крадец на такива би ти свършил работа , но .... къде ще го намериш , не знам. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове