e6kobe6ko 3 #1 Публикувано 27 Ноември, 2018 Здравейте ! Като ,,нов,, притежател на марката, все още ми се налага да ,,обърсвам,, задните части на ,,бившия,, италианец. Вчера се оказа, че имам 3 бр. повредени машинки на вратите. Веднага започнах да звъня по ,,моргите,, и попаднах на съвестен продавач, който ми обясни, че няма да намеря машинки от ляв волан, а от десните волани се налагало пренареждане на кабелите, предвид изискванията за сигурност в Англия. Та..., някой колега да знае човек/фирма, които да извършват услугата - пренареждане на кабели за гр. Варна или да има схема/план, как се прави ? Поздрави ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen-CRV 605 #2 Отговорено 27 Ноември, 2018 Здравей колега. Моя съвет е да не бараш инсталацията. Това с машинките на централното е слабо място на нашите коли. Има писано много за това. Моите също не работят. Работи само шофьорската. Машинките се казват актуатори и аз съм се насочил към поръчка от алиекспрес. Ето примерен линк https://www.aliexpress.com/item/4pc-set-Door-Lock-Actuator-Front-rear-Left-right-Side-For-Honda-For-Civic-Accord-For/32831485478.html?spm=a2g0s.8937460.0.0.5efe2e0efVg9Sp Друг вариант е смяна само на моторче или четки, но там се разглобява самата машинка. Поздрави 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MNED 16 #3 Отговорено 27 Ноември, 2018 При мен още със закопуването само 1 работеше.Всичките съм ги сменил(че и на колеги от форума сменях :)) с най-обикновенните от по 5лв и няма проблем всичко си работи нормално.Ако решиш по този път да минеш пиши лично ще ти дам разяснения и снимки. 1 2 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen-CRV 605 #4 Отговорено 27 Ноември, 2018 (Редактирано) Имам интерес. Пусни ги тук за да си полезен на повече хора. Редактирано 27 Ноември, 2018 от dindin Предходно мнение не се цитира 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MNED 16 #5 Отговорено 27 Ноември, 2018 Нищо особенно намираш къде да я монтираш и се връзваш към сигналните кабели(не е нужно да махаш оригиналните машинки).Кабелите са двужични и се разменят + и - единия път отключва другия заключва тестваш в коя позиция ти трябва и монтираш.На снимката е на задна врата на предните врати машинките съм ги монтирал вертикално че има повече място на багажника също.Не е красиво но пък е ефтино и е зад кората Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1250 #6 Отговорено 27 Ноември, 2018 Предполагам, че колегата искаше да знае и откъде да си ги купи за по 5 лева. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MNED 16 #7 Отговорено 28 Ноември, 2018 OLX Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
e6kobe6ko 3 #8 Отговорено 29 Ноември, 2018 Няма ли да станат машинки/актуатори от друг модел Хонда ? Питам, защото тези които се предлагат в алито, ги дават приложими за различни модели (ЦРВ, Сивик и др.) ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
boian67 3 #9 Отговорено 29 Ноември, 2018 Колега мога да ти дам името на фирмата която ги има на цена 22лв.Във OLX са 40лв. пиши на лични. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове