pucky 5 #1 Публикувано 14 Ноември, 2018 (Редактирано) здравейте, от известно време имам един дерт с шофьорската седалка ... започна да "скърца", което страшно много ме дразни. тъй като питах един приятел, който е повече на "ти" с колите каква може да е причината, той ми каза че пружините сигурно са натегнати и трябва да отпусна седалката до крайно положение ... в интерес на истината наистина бях вдигнал нивото й преди известно време , та го върнах в изходно положение, но проблема със "скърцането" продължи ... затова ми е интересно дали някой друг с джазка го има въпросния проблем и ако го решил - как благодаря предварително на отзовалите се п.п. джазката е 2003 ... ако това е от значение Редактирано 14 Ноември, 2018 от pucky Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vandim 3 #2 Отговорено 16 Януари, 2019 Моята е 2005 и също има този дразнещ проблем.Решение не съм намерил.Пробвах да спусна седалката надолу но скърцането си го има пак.Явно няма да се оправи с регулиране на седалката. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
А. Д. 84 #3 Отговорено 16 Януари, 2019 Колега и при мен го има този проблем. Моето решение на проблема е по- силно музиката и не се чува. Сериозно, пробвал съм какво ли не на двете коли, които имах със същия проблем, но нямаше ефект. Ако някой намери решение да сподели. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vandim 3 #4 Отговорено 17 Януари, 2019 Явно това ще е решението за сега силна музика още повече, че и тропането от рейката дразни а решенията са си сума. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове